středa 16. května 2018

Oprava bezdušové pneumatiky

Tip: pokud jsme nuceni v případě defektu vložit do pláště na dojetí duši, musíme také demontovat ventilek. Zde ale může vli- vem nečistot a . Odborníci míní, že vložení vzdušnice do pláště je jen jedním ze způsobů opravy bezdušové pneumatiky (na boku má označení tubeless). Bezdušové pneumatiky – montáž a oprava.


Tento článok sa bude zaoberať inštalovaním a opravou bezdušových pneumatík.

Samozřejmostí ale bohužel je i to, . Jak předcházet defektu pneumatik , anebo jak defekt rychle opravit pokud nastane? Oprava defektu pomocí tmelu je provizorní a do místa opravy musíte . Sada slouží k vnější opravě bezdušových plášťů horských kol. Slime je samo-opravná technologie, která působí preventivně nebo jako opravný materiál defektů pneu a duší.


DUM 1Oprava průrazu běhounu bezdušové pneumatiky. Ukázka opravy pneumatiky na motorce šídlem a knotem.

Spousta mých známých chtěla vědět, jak se to dělá. Tam, kde si už s defektom neporadí ani tmel, môže situáciu pomerne jednoducho a rýchlo zachrániť súprava na. Nouzová souprava na opravu bezdušové pneumatiky.


Sada určená pro opravu defektů ve tvaru vpichu (např. po hřebíku) bezdušových pneumatik. Bikers Crownu mají jak od Iponu za 26- . Dynaplug Micro Pro Kit červená. Kombinace bezdušového pneu a kol pro tento systém totiž umožňuje vozit kola. Sada na rychlou opravu bezdušových pneumatik bez nutnosti demontáže.


Defekt opravný sprej pro rychlé nouzové opravy pneumatik Slime FIX A FLAT 5L . Kompletní opravná sada pro bezdušové cyklo pláště. Oprava bezdušové cyklo pneumatiky během několika sekund! Obsah balení: ks opravné knoty ks . Popis produktu opravná sada bezdušových pneu Slime. Vyjměte z poškozeného místa předmět, který způsobil průpich.


Súprava na opravu bezdušovej pneumatiky , umožňujúca opraviť defekt, na ktorý už zacelovací tmel nestačí. Použijete opravný knôtik, ktorý sa prevlečie do .

Tato sada je vhodná jak pro automobily, tak pro motocykly, čtyřkolky a . Stop and Go - Pocket Tire Plugger je sada na opravu bezdušových pneumatik nejsnadnější možnou metodou, kterou zvládne doslova každý. Pokud na opravu defektu bezdušové pneumatiky je nezbytné použít duši:. Můžeme takto opravené kolo používat jen do maximální rychlosti km. Montování duše, aby se napravilo poškození bezdušové pneumatiky – na příklad byla-li propíchnuta – není povoleno. Pneumatika v každém případě musí být . Cestovní sada na opravu defektu bezdušové pneu objednejte v eshopu přímo od specialisty.


Od prodeje pneumatik a disků, přes přezouvání a vyvažování, uskladnění až po opravy pneumatik. Opravna sada pro osobní bezdušové pneumatiky , čistící jehla, provlékací. Opravná sada pro opravu pneumatiky knotem. KNOTEM LZE OPRAVIT POUZE.


Záplata pro bezdušové pneumatiky 60mm balení 30ks. Opravu provádíme důkladnou tepelnou a chemickou vulkanizací na moderním vulkanizačním přístroji Termopres.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...