pondělí 28. května 2018

Odtahová služba hradec králové

Firma Radek Baier - Mezinárodní a vnitrostátní speciální odtahová služba. NON-STOP odtahová a asistenční služba. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Přívěsy HK, LIKVIDACE - NECHANICE.


Hlavní činností kterou se zabýváme je nejlevnější odtahová . Výjezd odtahové a vyprošťovací techniky – okamžitě a . Asistenční služba, odtahová služba , vyprošťování vozidel, náhradní vozidla. Co se týče odtahu OK, ale nabídli mi likvidaci, že to za. Poskytujeme vyprošťovací a odtahové služby všech typů osobních dodávkových, nákladních vozidel a autobusů, převozy pracovních strojů a plošin, nákladů . Naše odtahová služba je pro vás připravenanonstop hodin denně, dní v týdnu, v celých východních Čechách. Pokud potřebujete odtáhnout, kontaktujte nás . Váš vůz v Hradci Králové a okolí?


Nabízíme kvalitní služby v oblastech. Jsme rychlá a efektivní . Již přistavení odtahového vozidla s posádkou na místo kde se nachází vozidlo označené k. Elektronická služba , kterou lze využít. Nonstop odtahová služba.


Odtahová služba hradec králové

Hradec Králové - Slezské Předměstí) . Vyprošťovací a odtahové služby pro nákladní vozidla a autobusy. Autopůjčovna - Nejen pro klienty odtahové služby. Každý rok stoupá počet opuštěných aut v Hradci Králové. Pokud majitel auto neodstraní, odtahová služba ho přemístí na letiště.


Všechna vozidla dopravíme z místa poruchy či havárie na místo Vašeho určení nebo servisu. Poskytujeme přepravu stavebních a zemědělských strojů, nadměrných nákladů, karavanů, . Společnost ISP, která v Hradci Králové provozuje parkování i odtahovou službu , při blokovém čištění odtahuje vozy na pokyn radnice. Odtah vozu při poruše nebo. Možnost přepravy stavebních a…. Máte havarované nebo nepojízdné vozidlo a potřebujete jej odvézt?


Odtahová služba hradec králové

Naše služby:- odtahová služba - vyprošťování vozidel- mezinárodní cisternová. Nákladní a užitkové vozy 7. Náhradní díly, kola a příslušenství 5. Vytápění, ohřev, chlazení 2. Například v Hradci Králové a Karlových Varech jeden den . Provodov 5 Provodov - Šonov. Odťahová alebo asistenčná služba ponúka odťah nepojazdných či havarovaných vozidiel z miest dopravných nehô pri poruchách motorových vozidiel na . V nejmodernějších servisních prostorech v Pardubicích a Hradci Králové vám.


DEJMEK speciální odtahová služba s. Platba pouze v hotovosti. EKO plaketa pro Německo - Prodej PO -PÁ Tel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...