čtvrtek 24. května 2018

Renovace alu kol ostrava

Opravujeme i leštěné límce alu disků. Potřebujete opravy alu disku? Lakování auto moto - Airbrush - Umělecké pískování - Renovace Alu kol - Renovace autolaků - karosařeské práce. Provádíme kompletní renovaci plechových a hliníkových, alu disků.


Provadíme renovaci plechových a alu disků.

Opravíme téměř jakoliv poškozené alu kolo - 22. MS kraji nechat repasovat ? Chcete výrazně oživit vzhled Vašich kol nebo jste zjistili, že Vaše ALU disky je potřeba opravit? Otryskání disku - odstranění rzi a barvy 2. Postupem času dochází k deformaci alu -disků.


Může to být zapříčiněno nerovností vozovky. Tento malý nedostatek dokážeme odstranit a tím prodloužit životnost .

Nabídka sezónního uskladnění pneumatik, opravy hliníkových kol bez nutnosti. Kovovýroba a zámečnictví, renovace a rovnání ALU disků, svařování, . Renovace Kol Chrudim - Rated based on Reviews Mohu všem jen doporučit. Jednání, přístup a cena TOP! Nechal sem si renovovat 18tky Tomaso. Detailní ruční mytí – Broušení a leštění vozu – Vícestupňová renovace.


Zabýváme se opravou kol a ALU disků po nechtěném poničení na rozbitých. Další oprava alu disků, kterou naše firma provádí je leštění čelních ploch a leštění . Autoservis, pneu servis, výměna kol a další služby pro Vaše auto. Rychlé svařování, rovnání a renovace disků na osobní a nákladní automobily. Největší prodejna a E-shop alu kol , pneu a auto příslušenství v ČR.


Leštění, oprava a renovace alu kol. Co říkáte na výsledek viz foto? Za ten pomeranč ve vnitřních hranách disku nějak . Nabízíme nové i použité alu kola, pneumatiky, protektory a plechové disky.

Dále provádíme výkup, opravy a renovace hliníkových kol včetně lakování, svařování,. Ostrava - Kunčičky Czech Republic. ALU kol - prodej nových i použitých . EXPRESNÍ OPRAVA VAŠICH ALU KOL.


Naše firma poskytuje expresní službu oprav alu a plechových kol. Po telefonické domluvě se zákazníkem, kdy jsou nám. Prodej alu a plechových disků.


Prodáváme alu kola značek : RONAL Konfigurátor kol Ronal. DEZENT Konfigurátor kol AEZ, DOTZ, Dezent, Enzo. BORBET Konfigurátor kol Borbet. Jeden disk je dost okusany tak by to chcelo zatmelit, prebrusit a nalakovat. Pneubazar Ostrava – použité pneu, ojeté pneumatiky.


Partner Car pneuservis Ostrava. Aktivní čistič litých kol. Odstraní lehce maz z brzd a nečistoty. Zároveň dodá alu diskům přirozený lesk a odolnost vůči opětovnému znečištění.


Jsme ověřený internetový obchod zabývající se prodejem. Jde o lakování celých kol a ne jen o retuš ale dík :) Jinak u.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...