čtvrtek 31. května 2018

Čištění klimatizace návod

Dezinfekce a čištění klimatizace aneb klimatizace může být nebezpečná! Trávíte za volantem vašeho vozu hodně času? Pak je důležité vědět jak správně . Znečistěný výparník poznáte dle snížené účinnosti klimatizace a dle zvýšeného zápachu uvnitř vozu. Nabízíme autorádia, autohifi, reproduktory, zesilovače, subwoofery, tlumení a mnoho .

Zapacha mi uz dost vzduch s klimatizacie. Skusal uz niekto dezinfikovat klimu sprejom ? Pokud nechcete dýchat v létě v autě plísně, měli byste věnovat pozornost čištění klimatizace. Stačí si koupit příslušný spray, přečíst návod a jít na to.


Zavřeme všechny dveře a okna 2️⃣. Zápach z klimatizace v autě je ukazatelem zanedbávání jejího čištění. Nevyčištěná klimatizace je ideálním místem pro růst bakterií a plísní.


Trvá cca minut se vším všudy.

Upozorňuji, že zanedbanou klimatizaci samotný sprej nedokáže . DEZINFEKCE klimatizace , která odstraní 9 plísní a. Setřete ho, pokud je špinavý. S nepříjemným zápachem z klimatizace nemusíte rovnou do servisu, ale zanedbávaný problém se může poměrně rychle rozšířit. Vysoce účinný sprej k vyčištění klimatizace a systému cirkulace vzduchu ve vozidlech. STARLINE Čistič klimatizace -aerosol, sprej 150ml. V nevyčištěné klimatizaci se množí škodlivé bakterie a plísně, které jsou . Sání topení a klimatizace je před spolujezdcem pod plastovou . MOLY KLIMA FRESH PLUS je špičkový profesionální čistič klimatizace , který.


Ozonové čištění klimatizace. Ozone je moderní a šetrný postup, jak odstranit nežádoucí pachy, plísně a bakterie. Sonax Čistič klimatizace 100ml.


Představujeme vám účinný a jednoduše použitelný přípravek pro čištění klimatizace a ostatních ventilačních systémů vašeho automobilu. CLIM PUR je určený pro přímé čištění výparníku klimatizace. V balení je návod , je nutné vyhledat sací otvor ventilátoru klimatizace.


Návod k použití: Ve vyhřátém . Nikdy nedopusťte, aby se klimatizace nebo dálkový ovladač.

Po přečtení si tento návod uložte na dostupném místě, abyste do něj mohli v . Pravidelný servis a čištění klimatizace prodlužuje její životnost Klimatizaci. Filtr vždy vyndávejte podle návodu výrobce při vypnuté klimatizaci, . STŘÍKACÍ PISTOLE PRO ČIŠTĚNÍ KLIMATIZACÍ. SONDA K PISTOLI PRO ČIŠTĚNÍ KLIMATIZACÍ. ULTRAZVUKOVÝ ČISTIČ KLIMATIZACE. Před čištěním zastavte provoz a vypněte vypínač nebo odpojte napájecí kabel.


Před zahájením jakéhokoliv čištění nebo údržby je třeba vytáhnout zástrčku z přívodní. Nepřipojujte klimatizaci. Používejte klimatizaci pouze způsobem popsaným v tomto návodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...