pondělí 21. května 2018

Rovnání karoserie

PDR a rovnání karoserie za studena bez nutnosti lakování dílu. Vůz opravou navíc neztrácí na hodnotě! Nabízíme opravy karoserií osobních a dodávkových automobilů, rovnání a opravy hliníkových karoserií , rovnání rámů terénních . Rovnání karoserií za studena je moderní způsob opravy karosérie , kdy nedochází k poškození laku. Moderní metoda PDR je specifická tím, že se jedná o ruční opravu karosérie bez poškození laku.


Opravu provádíme na počkání.

SmartFix - opravy karoserie - Duration: 3:17. K opravám karoserie používáme moderní rovnací stolici Cellette, před lakovacími pracemi nejprve finálně dorovnáváme cínováním abychom zamezili . Ručně kovaná sada pro velmi přesné rovnání na těžko přístupných poškozených místech karoserie , bez nutnosti dalšího lakování. Pro odstraňování důlků po . Můžete se snažit jak chcete, ale dřív nebo později se na vašem vozu nějaký ten malý důlek objeví.


Může ho způsobit počasí, zvíře, nepozorný . Vyrovnávání karoserie aut po kroupách. Rozlešťování drobných škrábanců. Zaplatíte zlomek ceny v porovnání s klasickou .

Karosářské práce autoservis Karop jsou prováděny nejnovějšími technologiemi, které udává výrobce vozidla. Máme zkušenosti s opravami hliníkových karoserií a problém pro nás není ani oprava karoserie závodního či historického automobilu. Vykonáváme také rovnání. Chtěl bych se Vás zeptat, jestli nevíte na kolik přibližně vyjde rovnání karoserie na rovnací stolici. Měl jsem menší bouračku . Váš partner na opravy důlků po krupobití.


Zajistíme a provedeme opravy Vašeho vozidla . Autoservis Dřínov se zaměřuje také opravy karoserie. Obsahuje sadu kvalitních pohonů a snímacích expandérů. Provádíme rovnání karoserie s důrazem na kvalitu odvedené práce. Všechno zabaleno v praktickém balení.


Metoda PDR - šetrné rovnání karosérie. PROFESIONÁLNÍ OPRAVA KAROSERIE. Svérázné praktiky rovnání karoserie ve Zwickau. No photo description available. Image may contain: shoes.


Tak mi dneska žena omotala feldu kolem sloupu. Díky výkonné hydraulické pumpě máte dostatečnou sílu i pro rovnání rozsáhlých poškození karosérie. Hydraulický vytahovací rám pro opravu pevných plechů a karoserií aut.

Naše firma se specializuje na opravy karoserie bez lakování, tzv. Pomocí speciálních hydraulických přípravků se .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...