středa 5. prosince 2018

Doplnění klimatizace cena

Nyní nabízíme doplnění klimatizace za AKČNÍ CENU. Platí pro všechny značky a typy . Kontrola, údržba a plnění klimatizace se vyplatí! Zaplatíte podle toho, jaký máte v automobilu druh klimatizace.


Opravy trubek a hadic systému auto klimatizace chladičů-repasované díly.

Rozdíl mezi množstvím odčerpaného a naplněného chladiva je účtován gram = Kč. Užíváme nejmodernější přístroj firmy Bosch pro výměnu klimatizačního plynu (R 134a) a doplnění speciálního oleje pro mazání kompresoru klimatizací. Ceník plnění , servisu, čištění a dezinfekce vaší autoklimatizace ve.


Do ceny není zahrnut materiál, který se spotřebuje při údržbě klimatizace a test těsnosti. V naších pneuservisech Ostrava a Šenov zajišťujeme plnění , dezinfekci a čištění. Nejdražší součástí systému klimatizace je kompresor, jehož cena se . Plně automatickým přístrojem odsajeme staré chladivo, čímž.


Podívejte se na modelový rozpočet ceny plnění klimatizace.

V servisu nebo svépomocí? PLNÍME KLIMATIZACE NEJLEVNĚJI ! Plnění okruhu klimatizace mediem R134a Dopl. Desinfekce klimatizace ozonem O- cena 39- Kč.


Servis a plnění klimatizací. Pravidelná údržba klimatizace v autě Vám ušetří zdraví a peníze za opravy v případě poruchy. Standardní plnění okruhu klimatizace - cena 49-Kč s DPH.


Komplexní servis autoklimatizace. Akce-na plnění klimatizace. U nás nemáme žádné absurdní poplatky, za připojení stroje na plnění klimatizace. Dezinfekce klimatizace ozónem. Odsátí, základní tlaková zkouška, regenerace, naplnění - R134a, 50-, 50-, 50-.


Novinka - čištění, plnění a dezinfekce klimatizací osobních,. Cena chladiva dle ceníku. Smluvní servis pojišťoven. Likvidace pojistných událostí. Autoservis na všechny značky.

Náhradní díly za nízké ceny. Klimatizace v autě je živnou půdou pro nejrůznější viry, bakterie, roztoče,. Naplnění náplně klimatizace včetně doplnění chybějícího množství.


Opravujeme hliníkové trubky systému klimatizace či hadice za přijatelné ceny. Opravy autoklimatizací jsou v dnešní době jednou z našich hlavních činností, . Na případné doplnění chladiva . U nás provádíme revize, odborný servis klimatizace, opravy okruhu autoklimatizace a plnění klimatizace ekologickou náplní R134a. Orientační ceny Klima servisu:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...