pondělí 17. prosince 2018

Ochrana rámu

Ochrana rámu

BBB BBP ClearSkin ochranné nálepky. Neopreny, nálepky pod bovdeny atd. Ochranná samolepa z čiré fólie. Chránič rámu KLS SENTRY lime M. CP-Ncerná 250x130x130mm. AMS frame guard je ochrana rámu , ktorú som dostal na test a musím povedať že za ten čas čo mám tento.


BBB chránič rámu FRAMESKIN BBP-61. Predaj a servis bicyklov, elektrobicyklov a kolobežiek, eshop s bicyklami. Značkové bicykle a elektrobicykle Specialize Scott, Cube, CTM. Pořídit si můžete i celé sady ochranných nálepek na různé části rámu včetně zadní stavby pod řetězem.


Cykloshop v Praze, máme značky kol které jinde nenajdete. Bianchi, Look, Cube, Rocky Mountain - buďte originální. Online prodej jízdních kol a cyklo příslušenství. Najdete u nás horská kola, silniční kola, dětská kola a mnoho dalšího.


Ochrana rámu

Za účelem co nejlepší možné ochrany motoru a akumulátoru je na rámech Mottera použit prvek „BatStrap“, tedy pružný pryžový kryt překrývající nejcitlivější. Shelter kit ROAD- ochrana rámu Effetto Mariposa. Plastové kryty převodníků . Sparco ochrana rámu Ø mm - délka 2x 5mm FIA homologováno.


Neoprénový kryt pod reťaz určený pre širsie profily. O pevné uchytenie sa stará kvalitný suchý zips. Koncovka rámu vyměnitelná . Bontrager Univerzální ochrana rámu před řetězem.


Všechny naše polepy jsou chráněny laminací. Nabízíme však také samotnou laminaci jako ochranu proti mechanickému poškození rámu. V tomto zobrazení sa nenachádzajú žiadne produkty. Ultimate Energy Load at 90°. Skin Armor je vysoká odolnost vůči frame- ochrana proti nárazům a poškrábání.


TACX kryt bicykla zo špeciálneho materiálu, ktorý absorbuje pot odkvapávajúci z Vášho tela behom tréningu. Snadná instalace s mocným lepidlem, odolává . Vážení návštěvníci, používáním tohoto webu souhlasíte s používáním souborů cookies, které uplatňujeme pro zobrazení cíleného obsahu, reklamy a pro účely . Silicon shock protection from bowden, for diameter mm, length mm. Jednoduchá a rýchla montáž vďaka.


Každý biker, bežec, triatlonista, bežkár a skialpinista si príde na svoje. Pridať do obľúbených loading. Odporúčame Vám tieto podobné produkty: . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


M - rozměry 2x 25mm - k ochraně rámu jízdního kola proti odření od řetězu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...