pátek 21. prosince 2018

Pneu praha 5

V naší provozovně v Praze nabízíme služby AUTOSERVISU,. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba AUTOSERVIS - PNEUSERVIS - AUTO JENDA . Kompletní pneuservis v Praze Motole nabízí služby. Prodej pneumatik a disků všech osobních i dodávkových automobilů.


Kvalitní a přitom cenově výhodné . Potřebujete přezout pneu nebo opravit pneu?

Zajímá vás cena přezutí pneu na Praze ? Podívejte se na náš ceník přezutí pneu , opravy a uskladnění. Náš pneuservis nabízí tažná zařízení na všechny vozy. Využijte služby uskladnění pneumatik , která kromě vlastního uskladnění zahrnuje také kontrolu,.


Auto Stodůlky, pobočka Auto Průhonice a. Autoservis i pneuservis je z technickych duvodu ve dnech 27. A namísto pneumatiky třídy G jsou odhadovány na cca . Obraťte se na naši autoopravnu, která nabízí komplexní autoservis, pneuservis a rychloservis v Praze -Lochkov. Nejvýhodnější ceny pneumatik a přezutí v Praze.

Nabízíme kompletní služby pneuservisu s použitím moderních strojů a profesionálního přístupu. Zajistíme maximální bezpečnost a komfort související s. Chladivo r134a ( cena za 1g ) - Kč. Pozáruční i záruční opravy vozidel všech značek.


V současné chvíli nejsou dostupné žádné akce. Pro více informací čtěte dále. Praha - Chodov u kruhového objezdu . Prodej nových i použitých pneumatik , alu i plechových disků. Opravy pneu včetně uskladnění pneumatik.


Hledáte kvalitní autoservis? Ať už potřebujete servisní prohlídku . Odborně vyměníme Vaše pneumatiky včetně přesného vyvážení na plně. PNEUCENTRUM MOTOL v Praze 5. Praha, Zlièín, pneuservis , autodíly, opravy a úpravy vozù, pøíprava na STK, nákladní autodoprava, pronájem soutìžních vozù.


Provozování pneuservisu a prodej pneumatik. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. UPOZORNĚNÍ PRO ZÁKAZNÍKY ! Provozujeme klasický autoservis, pneuservis a všechny další služby, které k tomu patří.

Druhy oprav, které provádíme jsou: mechanické práce, karosářské práce, lakýrnické práce, specializovaný pneuservis , . Sekací kladivo Bosch GSH 3- , 5kg.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...