úterý 18. prosince 2018

Obtisky na auto

Prodej a montáž pneumatik všech značek na osobní, offroadová a lehká nákladní vozidla. Rovnání hliníkových disků a . AUTO MOTO SERVIS, servis zaměřený na motorky, čtyřkolky, vodní skůtry, opravy lodních motorů, svěřte svého miláčka do dobrých rukou, moto servis Jiří . Provádíme náročné opravy karoserií včetně kvalitního lakování, výměnu autoskel , pneuservis , čištění klimatizací, to vše za ceny akceptované všemi . Pod oblast servisů a služeb spadá provoz pneuservisu , prodejní místo LindeGAS s kompletní nabídkou plynů a svařovací techniky, prodej hutního materiálu a .

Hrdlořezy 2 Hrdlořezy u Ml. Automechanik, mechanik pneuservisu. Nechcete přijít o žádnou nabídku práce jako pracovník pneuservisu ? Pneuservis Horní Počernice. Servis a opravy koncernových vozů ŠKODA, VW, AUDI a SEAT.


Pro ostatní vozy služby dle dohody. Kvalitní práci odvedou za slušnou cenu, ale přístup k zákazníkovi je otřesný, hlavně starého pána za přepážkou, proto tam už vícekrát nepojedu a peníze utratím .

Provozujeme pneuservis s nabídkou přezouvání, oprav a rovnání alu disků, uskladnění pneumatik, plnění i desinfekce. Součástí společnosti AGRO, družstvo služeb Luštěnice je také sklad náhradních dílů zemědělské mechanizace a pneuservis. Odbory KOVO VR vyjednaly slevu pro své členy v pneuservisu Patrik Retro, Vrchlabí. Kontaktní údaje a otevírací doba . Sobota ‎: ‎- 1 PNEU BOHÁČEK MB s. Kolín, Mobilní pneuservis , Pardubice - Doubravice, Praha - Dolní Měcholupy, Praha - Strašnice, Strakonice, Žatec. Katalog firem KDOMITOUDĚLÁ.


CZ je jednoduchý, přehledný pomocník, pro naléhavou potřebu zjistit, Kdo mi opraví Pneu nonstop? V databázi máme nabídek práce a zaměstnání. Objednejte se do našeho pneuservisu na pražském Chodově, v Praze Libni, Mělníku, Rakovníku, nebo ve Vlašimi.


NABÍZÍME VÁM PNEUSERVIS ! GARANCE PŮVODU A NAJETÝCH KILOMETRŮ ! Ceny jsou s Dph CENÍK PRACÍ. Cena platí pro přezutí 4ks pneumatik a disků. Osobní auto: 13“ palcových disků.

Prodej originálních náhradních dílů, pneuservis , ruční mytí vozidel, zajištění STK a ME, karosářské a. Zobrazit telefonní číslo. Autoservis - pneuservis Šibrava. Litomyšl - Jaroslav Kopecký pneuservis.


Záruční a pozáruční servis, diagnostické zařízení ELIT a Proxia, pneuservis , geometrie, . PETR KUBÍN - PNEUSERVIS DELTA. Kompletní servis - výměny pneumatik pro automobily. Opravy a servis osobních, dodávkových a nákladních vozidel.


Boleslav - katalog firem - jistota pro Vás.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...