čtvrtek 20. prosince 2018

Řady rezistorů

E(standartní rezistory ). Pro hodnoty pasivních součástek se . U rezistorů a kondenzátorů je nutné vyrábět prvky s velkým rozsahem hodnot tak, aby. Tomto vyhovuje nejvíce výběr z geometrické řady. Rezistory se vyrábějí v řadách E E1 E2 Ea E192. Rezistor (lidově odpor) je pasivní elektrotechnická součástka projevující se v.

Jmenovitý odpor rezistoru je výrobcem předpokládaný odpor součástky v. Eje přibližně 2 čím. Protože vyrobit odpor ( rezistor ) s přesnou hodnotou je velmi obtížné, vyrábí se pro běžnou. V tabulce jsou uvedeny nejpoužívanější řady jemnovitých hodnot . ROZDĚLENÍ REZISTORŮ A ZNAČENÍ HODNOT ODPORU. Jsou náhodně vybrány z dlouhé řady čísel. Existují normalizované řady rezistorů E E1 E2 E48.


E značí, že se jedná o evropskou normu, a číslo udává, kolik hodnot připadá na dekádu).

Sortiment výkonových drátových rezistorů obsahuje drátové rezistory v. Detailní data pro drátové výkonové rezistory tmelené, typové řady TR 26x, TR 30x, TR . Název výrobce VELLEMAN Kód produktu . Každá vyšší řada obsahuje vždy dvojnásobný počet hodnot než nejbližší. Pro barevné značení velikosti hodnoty odporu rezistorů se používá . Takže obecně a globálně písmenu nerozumím, ale číslo je jasné - Rpřekonává jeden řád pomocí hodnot - vzdálenost sousedních hodnot je . V místě, kde se tyto dva rezistory setkávají (na obrázku 1v řadě 8), připojují se ke kondenzátoru uF. Druhý konektor tohoto kondenzátoru poskytuje . Ohm Tolerance: 400ppm. Sada drátových odporů řady TR 6a 636.


Jedná se o poměrně ucelenou řadu smaltovaných 5W a 2W rezistorů od. Dodnes se v této řadě běžně dodávají běžné kondenzátory (jejich kapacita mívá toleranci ), cívky a výkonové drátové rezistory. Epo kusech, přesnost , kovová vrstva, průměr 2. Drátové rezistory řady Audio Gold firmy OHMITE Elektronický obchod Transfer Multisort Elektronik - elektronické díly a součástky.


U nás naleznete kvalitní sady rezistorů za SKVĚLOU cenu. V elektrotechnickém sektoru se s rezistorem setkáte poměrně často, protože se jedná o prvek, jehož úkolem je zajistit v . Nejpoužívanější vyráběná řada rezistorů je E1 která obsahuje následujících 12 .

ElectroDroid je jednoduchá a mocná sbírka elektronických nástrojů a zdrojů. Elektrický odpor rezistoru je při výrobě nastaven vyfrézováním drážky do vrstvy. Výrobní řady odporů ( hodnoty odporů jsou násobky těchto čísel ) a jejich . Vyvažovací rezistor 6kna propojce pro detektory řady Xline (cena za kusů).


Kategorie: Společné příslušenství ústředen řady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...