pondělí 3. prosince 2018

Kia servis ostrava

Náš autoservis nabízí kompletní služby v oblasti oprav karoserií až po konečné lakování vozidel. Používáme nejkvalitnější podklady a laky, pro dosažení co . Lakovna svými parametry a . Opravárenské lakování vozidel je ale i zodpovědná práce, . Diagnostika vozidel , lakování.

V našem servisu Vám zajistíme odbornou diagnostiku automobilů všech značek vyjma MITSUBISHI. Firma se zabývá lakováním historických aut i lakováním věcí s tím spojených. Provádíme lakování osobních, nákladních i užitkových vozidel , veteránů a motocyklů. Menší lakovací box je využíván k lakování drobnějších dílů, v delším boxu jsou pak lakovány větší části.


Při lakování vozidel používáme následující postup:. Celolak Vám nabízí lakování Vašeho vozidla za příjemnou cenu. Nacenění vozidla je zdarma.

Opravy a modernizace vozidel a jejich komponent, opravy po násilném poškození, lakování vozidel. Další video z Bobova receptáře opravy a údržby vozidel :) Snadno. SATA - Správné lakování (CS).


Stejně jako všechno, tak i lakování vozidel se neustále vyvíjí. Od speciálních efektů s lakem, přes jejich technologii nanášení až po vylepšené vlastnosti. Profesionální lakování osobních a užitkových automobilů, motocyklů, veteránů a dílů. Míchárna autolaků MOBIHEL HYDRO. Lakujeme celá vozidla, i jednotlivé díly karoserie.


Autoopravna: provádíme lakování aut a jiných vozidel. Zabýváme se lakováním motocyklů i lakováním dílů. Opravíme vaše auto rychle, kvalitně, levně a bez objednání. K lakování vozů používáme vodou ředitelné barvy značky Mipa, které jsou šetrné k životnímu prostředí.


Provádíme komplexní opravy karoserie a laku osobních vozidel všech značek. Základem všech prováděných lakýrnických prací. Kupte knihu Opravy automobilových karosérií-Praktická příručka Klempířské opravy, rovnání, svařování, tmelení a lakování vozidel - Praktická příručka .

Každý povrch je potřeba před lakováním pečlivě zkontrolovat, zatmelit a přebrousit. Písek - lakování osobních automobilů, lakování motocyklů, lakování technologických a konstrukčních celků, lakování garážových vrat, renovace . Autolakovna VV je profesionální lakovna, kvalitní lakování , autofolie, oprava laku. Získejte více informací o expresním lakování.


Neváhejte nás kontaktovat nebo rovnou přijeďte na prohlídku vašeho vozidla. Přední světový expert v oblasti světelného vybavení pro automobilový průmysl odhalil dvě nová specializovaná světla pro kontrolu odstínu v . Míchací stolice firmy PPg, DE BEER. Využíváme vlastní lakovací kabinu s moderní technologií výměny . Tento systém je ideální na lakování kabin nákladních automobilů, užitkových vozidel nebo letadel.


Poměr tužení je podobný jako u klasického . Brna se specializuje nejen na lakování aut ale i na ruční mytí, autoskla, STK a emise, klimatizace do aut, pneuservis a . Firma Kristal Coatings v úzké spolupráci se svou vývojovou chemickou laboratoří vyvíjí a neustále inovuje k prodeji základové materiály, tmely, . Nabízím zde možnost lakování tel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...