čtvrtek 18. července 2019

Měnič tlaku turbodmychadlo pierburg

CENA: 45- kč za světlomet. Když máte pocit, že světlomety vozu dosluhují, neplaťte za jejich drahou výměnu. Dnes ušetříte 3Kč díky slevě.


Autoservis Motogart Praha provádí profesionální a účinnou renovaci světlometů osobních i užitkových vozidel. Zmatněné či zažloutlé polykarbonátové .

Renovace světlometů Karlovy Vary. Nabízíme renovaci světlometů s profesionálními přípravky. Díky tomu budou světla Vašeho vozu vypadat jako nová. Rozdíl světlometů po námi provedené profesionální renovaci je viditelný na první pohled!


Cena renovace 3za jedno světlo. Tak už jen kvůli technické kontrole, kvůli vzhledu. Předním světlometům i zadním svítilnám dodáme ztracenou jiskru a navrátíme původní průzračnost.

Díky leštění a renovaci tak zajistíme ideální propustnost . Kromě čelních světlometů rozleštíme a zrenovujeme i zadní světla nebo . Zdá se Vám, že světlomet Vašeho auta málo svítí, světlomety jsou zašlé a poškrábané? Sady zakoupíte na našem eshopu: eshop. V tomto videu ukazuji renovaci světel v domácích podmínkách, za minimální náklady :) Kamera: Matěj Chyba.


Profesionální renovace zašlých, polykarbonátových světlometů. Při renovaci je použita technologie vyvinutá společností Servin která . Svěřte renovaci světlometů pouze profesionálům, jde o Vaše bezpečí a také . V kosmetickém autosalonu United-C budete z renovace světlometů nesmírně potěšení. Skla vašeho automobilu budou opět průzračná jako studánky.


Cesta k permanentní renovaci světel ale zahrnuje namísto ní smirkový papír a bezbarvý lak. Leštění světlometů zubní pastou - ilustrační foto. Další možností je renovace plastových krytů světlometu. I zde je možno se rozhodnout mezi dvěma možnostmi.


Buď si koupit sadu na renovaci světlometů a. Během provozu automobilů dochází k oxidaci, vzniku drobných škrábanců nebo zašlosti vlivem slunečního záření, to má za následek snížení propustnosti světla.

Pro všechny vozy s plastovými světlomety nabízíme jejich renovaci – rozleštění. Pokud máte světlomety zažloutlé nebo poškrábané, je možné jejich povrch na . Máte zašlé nebo poškrábané světlomety? Nezoufejte, řešení je snadné.


Díky profesionálnímu systému pro renovaci světel 3M Vám . V rámci Bosch servisu nabízíme službu rozleštění světlometů na počkání. Jsou-li Vaše světlomety matné, zažloutlé nebo poškrábané je možné je na počkání . Provádíme profesionální renovaci světlometů vybroušením a rozleštěním světel na vozidlech všech značek a typů pomocí profesionálního vybavení 3M. Náš autoservis v Blansku Vám provede odbornou renovaci na světlometech na vašem vozidle.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...