pátek 12. července 2019

Minigolf praha 4

Skvělé adventure minigolf hřiště s piráty v zádech. Nachází se v Modřanech přímo u řeky a cyklostezky – můžete sem dorazit třeba i na bruslích. Kovářova (lepší dopředu zavolat). Přijeďte si zahrát minigolf do naší nově otevřené haly v Praze Kunraticích.


Adventure minigolf v kryté hale v Praze Kunraticích. Moderní 18ti jamkové minigolfové hřiště.

Pirátí park Modřany je krásné místo u Vltavy, přímo u restaurace Port62. Přijďte si s rodinou i dětmi, přáteli nebo kolegy užít volný čas na minigolfu. Před začátkem sezóny a prvním odehraném kole by na náš tým nikdo nejspíše nevsadil ani zlámanou grešli. Slabý výkon v Brně a dělené 3- 4. Tower Park Praha , Praha - Žižkov a na dalším místě. Představujeme: Putting Golf.


Sportovní centrum SK OAZA provozuje minigolf a pronájem minigolfového hřiště v lokalitě Praha. Jeremenkova 10 Praha , tel. Vstupné pro veřejnost na osobu:.

Minigolf - Provoz hřiště. Pro všechny aktivní seniory nad let s bydlištěm na Praze , kteří rádi sportují, pořádá městská část Praha již tradiční podzimní turnaj v minigolfu. Menu Praha - Seznam denních menu restaurací v celé Praze a okolí! Veřejné minigolfové hřiště.


Decent little mini golf course in a fun environment. Bowling „Na Ovčíně“ nabízí profesionálním i rekreačním sportovcům, rodinám s dětmi i firmám bowlingových drah, minigolf , fotbalové hřiště, šipky. Indoor minigolf Galerie Butovice, Praha = originální oslavy narozenin, firemní akce, minigolfové turnaje, prodej minigolfového vybavení, . Pražský patriot - vše o dění v Praze. Foto: Jan Puci a archiv minigolfového oddíu SK Oaza Praha.


Věříme, že nejlepší zábava pro každého je se špetkou soutěžení. Na krytém minigolfu v centru Prahy. Na začátku hry se seznámíte s pirátským kapitánem Hoolem, který chce nalézt svůj ztracený poklad. U každé jamky se dozvíte, jak příběh pokračuje.


První černý adventure minigolf v Praze. Karel Jahoda objevil nevšední minigolf a chtěl by se jako obvykle podělit o. Hřiště na minigolf - Praha -Park u Chodovské vodní tvrze. Vybavení na monigolf a Házecí . SPORTOVNÍ KLUB TEMPO PRAHA, z. Sportovní areál Na Šancích se nachází v příjemném prostředí lesoparku u Hostivařské přehrady.

Můžete zde využít své sportovní nadání například v tenisu,. Oplocené hřiště pro hraní minigolfu v parku u Chodovské vodní tvrze. Najděte firmy a služby ve svém okolí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...