pátek 5. července 2019

Sada na opravu skla

Dnes ušetříte 2Kč díky slevě. Servis klimatizace - plnění , kontrola, výměna kabinového filtru, desinfekce klimatizace. Provádíme plnění a dezinfekci klimatizace vozidel ve Frýdku Místku. Ceník plnění , servisu, čištění a dezinfekce vaší autoklimatizace ve.


Do ceny není zahrnut materiál, který se spotřebuje při údržbě klimatizace a test těsnosti. Klimatizaci vám doplníme a vyčistí ozónem, a to za velmi příznivou cenu , ale také se postaráme o další .

Provádíme servis včetně diagnostiky a testu klimatizace , plnění mediem R134a a. Smluvní servis pojišťoven. Likvidace pojistných událostí. Autoservis na všechny značky.


Náhradní díly za nízké ceny. PLNĚNÍ A DEZINFEKCE KLIMATIZACE. Diag plně automatický přístroj pro servis klimatizací vozidel s databází a diagnostikou, který nám umožňuje:.


V naších pneuservisech Ostrava a Šenov zajišťujeme plnění , dezinfekci a čištění. Nejdražší součástí systému klimatizace je kompresor, jehož cena se .

U funkčních klimatizací není vždy nutné doplňovat chladivo. TIP - při současné objednávce Servisu autoklimatizace společně s dezinfekcí je cena za . Novinka - čištění, plnění a dezinfekce klimatizací osobních,. V Prodejna, Servis od Renata Štajnerová Štítky: čištění a plnění klimatizace ,. Pak je tu čištění a plnění autoklimatizace!


Servis autoklimatizace za cenu 69- Kč obsahuje:. Plnění okruhu klimatizace mediem R134a Dopl. Pokud není zaznamenán žádný úbytek chladícího média, je tato cena konečná. U dobře udržované klimatizace.


MOTORSERVIS Švec pro Vás zajistí kompletní servis klimatizace Vašeho vozu. U nás provádíme revize, odborný servis klimatizace, opravy okruhu autoklimatizace a plnění klimatizace ekologickou náplní. Orientační ceny Klima servisu:.


Plně automatickým přístrojem odsajeme staré chladivo, čímž. Možnost mobilního plnění a kontroly - nutno sjednat předem - cena 30-. Kromě údržby, plnění a čištění.


Komplexní servis autoklimatizace. Nyní nabízíme doplnění klimatizace za AKČNÍ CENU. Platí pro všechny značky a typy .

UPOZORNĚNÍ: během zimní sezóny plnění klimatizací neprovádíme. Ceny servisu klimatizace ( ceny bez DPH ). Cena za 1g chladiva R1= Kč. Proces servisu klimatizace trvá přibližně minut.


Kontrola, údržba a doplňování klimatizace se vyplatí! Pouze kontrola klimatizace bez následného plnění 3Kč bez DPH .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...