úterý 2. července 2019

Opel servis

NEJÚČINNĚJŠÍ bezkontaktní automyčky nové generace WASHPOINT využívají nejmodernější. Vzdálenost trysky pistole: – cm. Vhoďte libovolné mince v hodnotě Kč, Kč a Kč nebo vsuňte kartu ( možno zakoupit v kanceláři ) a stiskem tlačítka navolte požadovaný kredit. Požádat o cenovou kalkulaci.


Můžeš požádat o cenovou nabídku . Vychází vám návštěva nákupního centra mezi 17.

Samoobslužná bezkontaktní myčka. Díky perfektně připraveným. Zbrusu nová samoobslužná bezkontaktní automyčka.


Jméno zástupce: Miroslav Klicman . Name of representative: Miroslav . Bezkontaktní mytí a čištění interiéru již do hodiny, tepování sedadel, čištění a impregnace . Potřebujete vyčistit Váš automobil? Vyberte si ze stoprocentně . Trvale zavřeno - provoz ukončen k 1.

Naše automyčka na Vinohradské ulici nabízí kompletní péči o vaše auto - nejen ruční mytí, ale i renovaci laku, čištění kůže, detaling, či aplikaci Ceramic PRO. Navíc na nabitou částku dostanete dalších navíc! Praha - Nové Město, Lipova 10.


Praze , společnost investující do pozemků, komerčních objektů a . Cena mytí: Kč = vteřin. Turbo vysavač: Kč = minuty. Automyčka Evropská Příbram.


Vítejte na stránkách nového, bezkontaktního mycího centra v ulici Přátelství v Uhříněvsi. Do mycího centra je široký vjezd z hlavní silnice mezi Uhříněvsí a . Darling Wash - bezkontaktní myčka s německou technologií Frank a ekologickými. WashTec Cz má v nabídce řešení pro specifické požadavky každého zákazníka. WashTec CZ poskytuje poradenství k výběru vhodné lokality, volbě nejvhodnější mycí technologie a provoznímu marketingu.


Na Kubáni, automyčka v Praze: adresy, telefonní čísla, pracovní doby a jak se tam dostat. Odbor životního prostředí, dopravy a rozvoje. IMO Car Wash používá jedinečný systém k zajištění kvality, rychlosti a výhodnosti ve automyčkách po celé ČR. V Praze se nachází auto myčka Mynos, kde Vám důkladně umyjeme Vaše auto.


Wellness hotel Step Hlavní menu. Služba odvozu Vašeho vozu platí pro místa do 5ti km od naší automyčky.

Ruční mytí Brno, Brno, Hájecká 17 . Nejmodernější myčka aut, motorek, kol a psů v Brně nabízející služby v oblasti čištění motorových vozidel, ruční mytí, čištění interiéru, samoobslužná mycí . Předem dobré poprosit o použití vlastní chemie -zadní boxy! Kč umožňuje mytí po dobu sekund. Mycí programy timewashcars.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...