pondělí 22. července 2019

Sonax leštěnka na metalízu

Sonax leštěnka na metalízu

Leštěnka na metalízu s voskem - Sonax. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Obsahuje kvalitní přírodní vosky - např.


Chrání optimálně dlouhou dobu před . Veškeré informace o produktu. Aplikace je velice snadná. Speciální leštěnka pro oživení a konzervaci metalizovaných autolaků.


Ošetřeným plochám dává vysoký lesk a . Sonax leštěnka na metalízu 2ml. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Ošetreným plochám dáva vysoký lesk . Pro údržbu a péči elektrických zařízení v . Všetky informácie o produkte.


Sonax leštěnka na metalízu

Speciální prostředek pro oživení a konzervaci metalizovaných autolaků. Jedná se o leštěnku pro všechny druhy metalických laků. Prostředek pro oživení a konzervaci . Product number: SkladeANO. Vysoká kvalita, výborná účinnost, jednoduchá aplikace výrobků, splňuje požadavky i nejnáročnějších zákazníků. Určená pro všechny metalické laky.


Brusné mikročástice čistí ošetřované plochy a odstraňují jemné nerovnosti. Vysoce kvalitní složka karnaubského vosku . Dostupnost, Dodání 1-dny. Tyto stránky používají cookies k analýze návštěvnosti a bezpečnému provozování stránek. Leštenka na metalízu – pre oživenie a konzerváciu metalizovaných autolakov. Používáním stránek vyjadřujete souhlas s našimi pravidly pro . V našej ponuke nikdy nenájdete podozrivo lacné napodobneniny Sonax.


Sonax leštěnka na metalízu

NANO lak Premium - skleněný vosk - dlouhodobá extrémní ochrana laku na nanotechnologické bázi pro. SONAX LEŠTENKA NA METALÍZU 500ML. Laku prinavráti vysoký lesk a. Dodáva zrkadlový lesk všetkým metalickým lakom. Wax NanoPro - vosk 500ml. Je mírně brusná, takže by měla leccos schovat.


TEMPO ČISTICÍ LEŠTĚNKA 3ml. Pasta na leštění a konzervaci nových autolaků, včetně metalíz. Emulzní leštěnka s vysokým leskem na lak i metalízu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...