pondělí 8. července 2019

Ruční mytí aut hostivař

Ruční mytí aut hostivař

Ruční automyčka Hostivař. Darujte blízkým nevšední dárek, dárkový poukaz na ruční mytí vozu. Objednavka on-line rezervovat . Rychlá, jednoduchá, efektivní a levná údržba čistoty laku.


Konzervace, mytí práškem a změkčenou vodou. Stálá kvalita mytí po celý rok. Nabízíme komplexní řešení . UV filtrem , toto vše za 54- Kč běžná cena 82- ušetříte 28- ! Používaná německá technologie Frank a ekologické účinné produkty k mytí.


Průjezd přes podzemní garáže OC Hostivař pro vozidla s maximální výškou 1m. Použijte při větším znečištění auta - nalepený hmyz, bahno, posypová sůl, atd. Voskování vozu tvrdým voskem. Nechali jsme si vyčistit. Hostivař - Potřebujete v Hostivaři nebo v přilehlém okolí Hostivaře zajistit důkladné ruční mytí vašeho automobilu a hledáte spolehlivou . Subaru Hostivař ALM, Praha.


Je pro řidiče něco krásnějšího než oslnivě se lesknoucí, čistý vůz? Vaše auto, nýbrž také pro životní prostředí. Ochrana životního prostředí, lidé . Automyčka Hostivař (Praha - Hostivař ). Pracovník na ruční mytí vozidel. Mytí auta nano kosmetikou, mytí karosérie a interiéru auta kosmetikou, která nezatěžuje přírodu a je účinná, mytí auta.


Hostivař , ruční automyčka v Praze: adresy, telefonní čísla, pracovní doby a jak se. Doporučené Partnerské společnosti. Golf Hostivař je partner, s nímž spolupracujeme již řadu let. Samoobslužná ruční myčka aut začne fungovat ve Strašnicích na.


Ruční mytí aut hostivař

Vivo v Hostivaři na křižovatce . Silný koncentrovaný sypký přípravek se používá pro strojní i ruční mytí šasi, motorů, karoserií motorových vozidel, plachet nákladních aut , čištění garážových. Detailní informace o firmě. Otevírací doba: Po - Pá : 6. Trmická, Praha, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy,. Vaše jediné Plusové mytí aut v Praze! Dokonalé ruční mytí aut s nejmodernějšími přípravky na bázi NANOTECHNOLOGIE již od 3Kč.


V areálu Wellness hotelu Step je veřejnosti k dispozici profesionální ruční mytí osobních automobilů. Během mytí a čištění vozidla není účtováno parkovné, proto .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...