středa 11. března 2015

Autodíly havířov

Jsme jedním z předních Cummins ISLE výrobců a dodavatelů. Všechny produkty na prodej mají. Test mechanického vstřikovače , Kč. Hledáte nabídku vstřikovačů ? Mějte přehled o produktech, . Více než 1servisů v celé ČR! Bosch Car a Diesel Service Josef Švančar s. Provádíme opravy všech typů vstřikovačů Common Rail, mechanických vstřikovačů , vysokotlakých čerpadel . Vybírejte si ve velkém množství vstřikovačů Bosch pro všechny typy vozidel.


Autodíly havířov

Repasované - 1 funkční včetně protokolu. Hledat data komponenty pomocí Bosch QualityScan. Postup: Zadejte ID opravy.


Vstřikovač je kalibrován na . Sada konektoru pro vstřikovače systému BOSCH Common Rail. Sada obsahuje těleso, dva kontakty, dvě průchodky. Na začátku roku v Auto Kelly rozšířili nabídku náhradních dílů o repasované vstřikovače DENSO a BOSCH PD. Stávající nabídku nových dílů . SADA KLÍČŮ NA VSTŘIKOVAČE BOSCH DENSO COMMON RAIL. SPECIFIKACE:Souprava klíčů na demontáž - rozebrání . Nechte si od nás otestovat vstřikovače!


Autodíly havířov

Provádíme měření dodávaného množství paliva, opravy i kalibrace vstřikovačů! BOSCH Diesel Centrum - Svatopluk Černík - Plzeň. VP, EDC), jedno i dvoupružinové vstřikovače apod. Dostupnost: Dočasně nedostupné.


V našem Diesel Centru se provádí opravy vstřikovačů palivových systémů Common Rail Bosch ve třech stupních. Diagnostika a testování dieselových systémů BOSCH , včetně vysokotlakých. Opravy a seřízení čerpadel a vstřikovačů. Výměnný program továrně opravených.


Nově se připravuje na ověřovaní opravených vstřikovaču common rail a Cpa spousty dalších Bosch komponentu. U moderních vstřikovačů common rail platí o choulostivosti trysky a. Projev ‎: ‎Příčina Obtížné studené starty ‎: ‎Po vyloučení jiných pří. Podrobné zobrazení produktu - Product Detail - bosch.


Těsnicí kotouč spalovacího prostoru, vormontiert. Upozornění k náhradnímu dílu . Příspěvek Napsal: ned 12. Naše firma se zabývá problematikou diesel vstřikování jejich opravami a řešením konkrétních problémů za co nejnižší náklady při zachování nejvyšší kvality a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...