pondělí 30. března 2015

Škoda klub

Alupro, renovace a opravy poškozených alu disků , opravy penumatik, pneuservis a svařování hliníku. Inzerát Renovace ALU a Plechů v okrese Most, cena 600Kč, od tumovamarie na Sbazar. ALU disků Teplice, rovnání ALU disků Teplice, svařování ALU disků Teplice. Kompletní pneuservis pro osobní, lehké.


Opravy i renovace alu disků. Pneuservis, pneuservis Dobiáš Miskovice, pneumatiky, opravy pneumatik, výměna pneumatik, opravy disku , úschova pneumatik, úschova.

Zaměřujeme se na opravy hliníkových disku jak na motocykly tak i na automobily. Zastoupení originál alu disků WSP pro Českou Republiku. E-shop s ALU disky a příslušenstvím Výprodej ALU disky , bazar.


Jak si levně opravit a nalakovat kola , maximálně do 500kč. Postup pro někoho kdo si to chce zkusit a neví jak. Rychlá a levná oprava ALU kol s lakováním či bez lakování v Praze.


Zabýváme se opravou kol a ALU disků po nechtěném poničení na rozbitých silnicích. Po domluvě jsme schopni vám disky opravit i na počkání. Provádíme rovnání a renovace alu - disků (alu-kol).

Rovnání provádíme na počkání na provozovně v Kobeřicích. Na naši provozovně v Chrudimi naleznete i pneuservis. Pneu Fric se specializuje na rovnání a renovaci naražených alu disků , svařování a práškové lakování disků. Profesionální oprava a renovace alu disků.


Poškozené alu disky opravuje odborně na hydraulickém rovnacím stroji Atek. Zajišťujeme kompletní opravy poškozených hliníkových disků. Prodej ALU kol všech značek. Pokřivené kola od výmolů, prohnuté okraje a límce.


Nabízíme opravu poškozených alu disků. Rozlešťujeme podřené lemy . Pneu Procházka nabízí kompletní služby pneuservisu pro všechny druhy vozidel. Veškeré disky rovnáme, svaříme a provedeme povrchovou úpravu. Zároveň disponujeme bazarem ALU disků. Rovnání alu disků , sváření litiny, nerezu, hliníku, Vapo-Napo Praha 8. OPRAVY, RENOVACE A LAKOVÁNÍ ALU DISKŮ.


Rychlé a kvalitní opravy a kompletní renovace alu disků. Lakování kol dle přání zákazníka a. Kola jsou prvkem, který dokáže významně ovlivnit celkový vzhled a image auta. Kromě získání originality se renovací disků také prodlouží jejich životnost.

Naše firma poskytuje expresní službu oprav alu a plechových kol. Po telefonické domluvě se zákazníkem, kdy jsou nám sděleny podrobnosti o časovém . Leštění a renovace hliníkových litých kol. Každý kousek na vašem voze si zaslouží tu nejlepší péči. Nejen v garáži našeho detailingového centra platí rčení,.


Postupem času dochází k deformaci alu-disků. Tento malý nedostatek dokážeme odstranit a tím prodloužit životnost vašeho disku . Tryskáme vše od veteránů, přes plechové a hliníkové disky , rámy jízdních kol, nálezy z války (pouze bezpečné kousky Renovace ALU kol (lakování, mini límce).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...