čtvrtek 19. března 2015

Automechanik praha

Nabídky práce z celé ČR – denně aktualizováno. Právě teď nabízíme celkem volná místa práce na pozici automechanik v praze (region praha ). Hlavní město Praha , Středočeský, Ústecký. Najděte si zajímavou perspektivní.


Vyberte si z nabídky práce automechanik Praha.

V databázi máme nabídek práce a zaměstnání, které můžete filtrovat podle okresu. Najdi si zaměstnáni a volná místa na vyhledávači práce Careerjet. Klikněte pro nabídky práce na pozici automechanik v lokalitě Praha. Pošlete svůj životopis a najděte si nové zaměstnání.


Volná pracovní místa automechanik. Autoservis s letou historií, specializace na běžný servis a diagnostiku vozidel všech značek. Máme mnoho zakázek, proto přijmeme do autoservisu v Praze 3 . Kliknite pre ponuky práce na pozíciu automechanik pre lokalitu Praha.

Pošlite svoj životopis a nájdite si nové zamestnanie. Seznam škol - největší seznam. Hledám šikovného automechanika, ul. Pracovní doba hodin a služební vůz . Mechanik opravář motorových vozidel.


Autorizovaný prodejce a servis vozidel Magma, Alficar, Zebra a Durso. Servis osobních vozidel všech značek (mechanické opravy), . Poměr: hlavní pracovní poměr. Automechanik diagnostik (2). Název profese, automechanik.


Místo výkonu práce, Praha. Zaměstnavatel, Arriva Services a. Pro oficiálního dealera nových vozů se sídlem na Praze hledáme vhodného kandidáta na pozici automechanika. Náplň práce: - běžné opravy osobních a . Jsi technicky zdatný a otevřený učit se novým věcem a technologiím, pak jsi člověk, kterého hledáme! Zdravím, páni, nevíte o nějakém šikovném automechanikovi, který by se mi povrtal v Coupéčku 2. Ideálně z Prahy, může být i blízké okolí a uvítal bych .

Příprava nových vozů pro prodej. Montáže originálních doplňků a příslušenství. Běžné pozáruční opravy vozů. Auto Palace Group je součástí nizozemské skupiny AutoBinck založené v . Hledam automechanika praha 9.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...