úterý 24. března 2015

Hakr future line 340

Oprava a prodej vstřikovacích čerpadel nákladních vozů, automobilů a zemědělské techniky v: Nové Město na Moravě. Rotační čerpadla , čerpadla Common Rail včetně elektronických. Beneco - opravy motorů a čerpadel.


Firma BENECO je autorizovaným diesel servisem motorů PERKINS a vstřikovacích systémů DELPHI a DENSO. Bludově je největší opravnou alternátorů startérů a vstřikovacích čerpadel v České i Slovenské republice. Profesionální repase za skvělé ceny.

Týdně opravíme více než kusů vstřikovačů a vstřikovacích čerpadel , které jsou určeny převážně pro export do zemí EU . Dále provádíme opravy rotačních a řadových čerpadel Bosch včetně EDC,. V našem areálu se nachází mechanické dílny se čtyřmi sloupovými zvedáky, zkušebna nejmodernějších vstřikovacích a vysokotlakých čerpadel. Vstřikovací common rail čerpadla jsou nástupcem tradičních rotačních čerpadel. Důvodem výroby common rail vstřikovacích čerpadel , které vyrábějí jak firmy . Diesel Servis Třebíč provádíme opravy - repase vstřikovacích čerpadel u diesel motorů. Repase turba nebo nové turbodmychadlo, profesionální opravy dieselových vstřikovacích systémů a repas řízení.


Systém Common-Rail: Vstřikovače: Test vstřikovače s protokolem 3Kč.

Repase vstřikovačů, vstřikovač, vstřikovací čerpadla , vstřikovač Delphi, čerpadlo Delphi, testování, opravy Plzeň. Oprava elektronických vstřikovacích čerpadel Audi VW TDI, Ford TDDI, Opel DTI, BMW TD. Dieselservis Kroměříž v areálu MAGNETON provádí servisní činnost dieselových palivových systémů a diagnostiky motorových vozidel. Kontrola a opravy vstřikovačů, čerpadel COMMON RAIL, elektronicky řízených vstřikovacích čerpadel , mechanicky řízených vstřikovacích čerpadel , PD jednotek. Prodej náhradních dílů a trysek.


Zabýváme se všemi naftovými vstřikovacími systémy výrobců Bosch, Delphi, Denso a Siemens. Naše firma se zabývá řešením problematiky diesel vstřikování , jejich repase a opravy za příznivé ceny. V opravách vstřikovačů a vstřikovacích čerpadel patříme mezi špičky v ČR.


Jsme špičkovým pracovištěm, které se zabývá systémy vstřikování diesel. Auto Flégr nabízí svým zákazníkům kompletní Diesel servis - opravu, repasy vstřikování a to vstřikovačů a čerpadel. Díky dlouhodobé praxi můžeme nabídnout . Společnost Bosch, jako jeden z hlavních dodavatelů vstřikovacích systémů do.


Po celkové repasi a seřízení s půlroční zárukou. Kvalitou pohonných hmot lze zásadně ovlivnit životnost vstřikovací soustavy. Doba repase je pracovní den nebo výměna.


Hlavní činností naší firmy Autoservis Menšík s. BOSCH, DELPHI-LUCAS, SIEMENS. Již několik let se zabýváme distribucí kvalitních vstřikovacích trysek Fratelli Bosio, a současně s tím.

Vysoce specializované pracoviště určené pro testování a opravy vstřikovačů a vstřikovacích čerpadel. DIESEL SERVIS oprava vstřikovačů(trysek) a čerpadel. Servis dieselových motorů, vstřikovačů a vstřikovacích čerpadel nejen pro Brno zajišťuje společnost AC AUTOSKLO s r. Testování a opravy čerpadel a vstřikovačů Bosh, Delphi, Denso, VDO ale také čerpadel a vstřikovačů common rail.


Opravy vstřikovacích čerpadel a vstřikovačů. Nabízíme opravy, kontroly, čištění a seřízení vstřikovacích čerpadel a trysek:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...