středa 4. března 2015

Škoda vysoké mýto

Super ceny nových pneu a . Novinky výkup pneumatik alu disků plechových disků zbyla vám sada zimních pneumatik. Momentálně máme plné sklady a výkup pneu a disků za nás . Naším hlavním zaměřením je PNEUSERVIS,PNEUBAZAR- dovoz, výkup a prodej použitých pneu, (osobni,dodávkové,SUV) , plechových i Alu disků. Tryskáme vše od veteránů, přes plechové a hliníkové disky , rámy jízdních kol, nálezy z války (pouze bezpečné kousky :D ), plastové díly třeba na motorky až po.


Centrální vrakoviště MILATA - Ekologická likvidace autovraků a výkup vozidel pro Severní Moravu a Slezsko.

Pneuservis, prodej levných pneu a disků od firmy MILATA v Dobré u. Výměna a opravy pneumatik. Uskladnění pneumatik, ekologická likvidace a nově navíc čištění interiérů. Prodej ALU a plechových disků , pneumatik. Provádíme rovnání hliníkových i plechových disků.


Zdeformovaný disk výrazně snižuje jízdní komfort a bezpečnost. V naší nabídce najdete nové i použité plechové disky nebo alu disky. Zabýváme se také výkupem použitých i nových plechových disků , alu disků a pneumatik.

V nabídce pneubazaru Pneulux. Olomouc najdete mírně ojeté pneumatiky, použitá alu kola nebo plechové disky. Zboží v bazaru prochází kontrolou kvality.


Příjem objednávek nové pneu, alu kola, ocelové disky. Nabídka pro osobní, dodávkové, SUV, Offroad automobily. Veškeré zboží nám můžete . Výkup a prodej pneu, ALU kol a plechových disků. Pražská 2 Teplice, Prosetice. Nabízíme kompletní renovaci hliníkových i plechových disků - ať už jde o rovnání, leštění, lakování či vaření.


Výkup alu kol, elektronů pneumatik a disků za hotové Tábor. Dále jeté i nové plechové disky. Alu kola, pneumatiky, plechové disky. Autoservis, pneumatiky, čištění, plnění klimatizace, rovnání disků Pardubice.


Jedná se o použité zboží, které je překontrolováno našimi techniky, a splňuje podmínky pro provoz na našich . Bazar pneumatiky, plechové a alu disky. Pro vozidla všech značek nabízíme homologované a kvalitní plechové disky , které zcela odpovídají originálním kolům dodávaným přímo . Provozujeme také bazar ALU disků , jehož součástí je možnost výkupu a prodeje disků po repasi dle.

Nejčastěji provádíme opravy ALU i plechových disků na:. Fungujeme jako PNEUSERVIS-RYCHLOSERVIS, maloobchod a velkoobchod s pneu a disky. Zastoupení originál alu disků WSP pro Českou Republiku. Napajedla Kompletní služby autoservisu, pneuservisu, prodej jetých a nových pneu, alu kol a plechových disků. Nabízíme široký sortiment alu kol, plechových disků a pneumatik, nových i . Nabízíme prodej nových i použitých pneumatik a ALU disků ihned k odběru.


Náš servis v Ostravě, Vám může nabídnout široký výběr hliníkových a plechových kol. INZERCE AUTODILŮ - nejlevnější nahradní autodíly, výkup autodílů,. Prodáváme alu kola značek : RONAL .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...