čtvrtek 26. března 2015

Oprava skla ipad

Výměny skel iPadů novějších . Máte na svém Ipadu Air prasklé sklo na LC display však funguje a nezobrazuje žádné pruhy ani podobné vady ? Servis a opravy iPad Air. Vymena baterie ipad air, dotykového skla ipad , konektora ipad pro, sluchátka ipad , mikrofonu ipad a reproduktora. Pad a tablet servis všech značek pro celou ČR.

Platený program výmeny Exchange pre iPad. V důsledku pádů na tvrdý povrch a nošení telefonu v kapse nebo tašce na obrazovce často vznikají škrábance a odštěpení. Pro ochranu před těmito problémy. U tabletu iPad Air provádíme výměny dotykového skla (touchscreen), rámu, LCD modulu, . Ke každé opravě sleva na ochranné sklo.


Vyzvednutí opravy po Zlíně ZDARMA! Pokud je notebook neopravitelný nebo je oprava nerentabilní, můžeme Vám zálohovat. Najväčšia sieť prémiových predajní Apple na Slovensku.

VYSOCE KVALITNÍ VÝMĚNA SAMOTNÉHO SKLA NA DISPLEJI APPLE IPHONE. Nebo jen chcete přejít na . Opravy základní desky ipad. Veškeré opravy mobilních zařízení od firmy Apple. Novinky a tipy pro Vaše Apple miláčky.


Dotykové sklo pre iPad je náchylné poškodeniam ako sú rozbitie alebo prasknutie. Kompletní výměna skla — Při práci pracujeme pouze s originálními náhradními díly. Většinu oprav provádíme na počkání, např: výměna displaje, dock konektoru,. Cena zahrnuje náhradní díl a práci servisního technika.


Dotyková plocha nereaguje na dotyk správne alebo sa ovláda sama? Pad mini, iPad iPad iPad. VÝMĚNA KOMPLETNÍHO LCD DISPLEJE S DOTYKOVÝM SKLEM. PAD DOTYKOVÉ SKLO Sleva. Zdravím Vás, už jste někdo zkoušel vyměnit sklo svépomocí na iPadu mini?


Já se na to chystám tento měsíc až dorazí z číny. Sehnal jsem skoro zadarmo iPad.

Výmena rozbitého displeja, puknutého dotykového skla iPad Pro za skvelé ceny so zárukou. Neváhajte nás kontaktovať. Po úspěšném odstranění rozbitého skla přichází na řadu nasazení toho nového. O tom, jak na displej nasadit ochranné sklo, jste se již u nás . Doba opravy je závislá na aktuálním počtu zakázek.


Zadní obal je ve stříbrném provedení vyrobený z hliníku a přední díl je z tvrzeného skla Gorilla Glass v černém nebo bílém provedení. Volali jsme už asi do šesti servisů a nikde to nedělaj, že prej na to nejsou kvalitní díly. Uvedená cena je za náhradní díl i profesionální výměnu. Stačí dokončit objednávku a naši technici .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...