středa 11. března 2015

Mereni tlaku motoru

Mereni tlaku motoru

Přesný přístroj pro měření kompresního. Moderní testery rovněž mají vypouštěcí ventil, který umožňuje upuštění tlaku a tím vynulování měřiče. Díky tomu je možné opakované měření stejného válce bez . Jednou z diagnostických metod dávajících přesnou informaci o stavu motoru je změření kompresních tlaků v jednotlivých válcích motoru. Každý, kdo někdy pracoval na konstrukci spalovacího motoru uzná a přivítá výhody cenově dostupného přesného zařízení pro měření a analýzu tlaku ve . Nedávno jsem si půjčil od kamaráda trochu letitý měřič tlaků ve válcích motoru. Sice už mu jsou více jak dvě desítky let, ale protože se moc nepoužíval, snad . Sada obsahuje adaptéry pro . Popis produktu: Tester komprese pro dieselové motory.


Mereni tlaku motoru

Pro měření a diagnostiku kompresního tlaku u dieselových motorech osobních a dodávkových vozidel . Měření a analýza spalovacích tlaků. Obecný rozbor problematiky analýzy pracovního oběhu spalovacího motoru. INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ.


Pro kontrolu tlaku motoru , oleje nebo paliva je nutné správné vybavení. Zahrnuje redukcí umožňující používat přístroj ve . Přístroj pro zkoušení těsnosti turbo-systémů a sání motorů nákladních automobilů ,. Tester tlaku zážehového motoru , GEKO Specifikace: Rozsah měření : - barů ( 0-1PSI) Maximální tlak. Extra příslušenství v sadě M anometr s . Zařízení je vhodné ke kontrole tlaku i podtlaku na opačné straně. Kategorie Testery tlaku a podtlaku. Manometr od -do baru, měřící přípravek pro měření tlaku palivového systému s vakuometrem pro indikace tlaku a vakua.


Mereni tlaku motoru

Kompresiometr pro měření tlaku ve válcích vznětových motorů. Pro osobní, lehké užitkové automobily, některé nákladní automobily a autobusy. Přístroj, který spolehlivě změří tlak v zážehovým motoru. TEXVIK a jeho příslušenství pro měření tlaku ve válci za chodu motoru.


Komplexní sada adaptérů, propojek, hadic a dalších komponentů pro kontrolu a testování systému vstřikování paliva u benzínových motorů automobilů Opel, . V pondělí vychází nové číslo Světa motorů. Indikace tahu motoru : kompresní poměr motoru , systémy měření výstupního tlaku turbíny nebo tlaku na výstupu motoru ;. Pomocí adaptérů lze měřit na místě tlakového spínače. Tyto funkce se týkají především řízení kroutícího momentu motoru a. Teplý motor chladne a jelikož měření každého válce malou chvilku trvá, nemá každý z válců stejné teplotní podmínky při měření. Proto je doporučeno měřit za . Praktické sady pro vytvoření tlaku a podtlaku ke zkoušení těsnosti systémů. Vám doporučujeme provést porovnávací měření na jiném vozidle stejného provedení.


Montáž adaptéru a hadičkou v prostoru motoru. Když jsem nad tím jako laik přemýšlel, jak se to vlastně dělá u motorů , co mají žhavičky uvnitř v hlavě (pod ventilovým víkem)? Připojíme přístroj pro měření tlaku pomocí adaptérů mezi přívodní palivové vedení -1- a vstřikovací . Kompletní sada pro testování komprese vznětových i zážehových motorů. Možnost měření tlaku až do bar, manometr s ochranným pryžovým krytem a přímým . Pro účely měření byl vyvinut systém sběru dat za provozu a systém pro záznam vnitřního tlaku ve válci.


Posledně jmenovaný systém je v současné době ve . Indikátorový diagram sice podává skutečný obraz změny tlaku. Dále provádíme meření komprese motoru a zkoušky netěsnosti ( ztráta tlaku ) ve válcich.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...