čtvrtek 22. prosince 2016

Myčka aut brno

Nejmodernější myčka aut , motorek, kol a psů v Brně nabízející služby v oblasti čištění motorových vozidel, ruční mytí, čištění interiéru, samoobslužná mycí . Otevřeno celý týden, včetně svátků. Kapacita umytých aut za hodinu, žádné čekání. Textilní mycí linka aut , která nepoškodí lak Vašeho vozidla s kapacitou aut za.


Nová myčka LaserWash svým zákazníkům přináší více možností ochrany a zkvalitnění služeb v oblasti mytí aut díky novým a vylepšeným službám, které oceníte. Nové a špičkové moderní mycí centrum Slatina, Brno.

Mycí centrum GLANC - to je nejnovější technologie v oblasti portálových myček. Bezkontaktní a šetrné mytí Brno. Vás po zdržení na straně dodavatele myčky konečně otevřeli myčku na Okružní ulici. Minimálně do měsíce září budou u . Naše firma se zabývá ručním mytí aut již několik let.


Používáme technologii společnosti Kärcher a nejkvalitnější mycí saponáty a čisticí přípravky firem Sonax,. Mapa samoobslužných ručních myček (samoobslužná wapka) v České republice a na Slovensku, kde. Jsme firma s mnohaletou tradicí v oblasti ručního mytí aut a čištění interiérů.

Kromě toho se zabýváme detailingem, precizním voskováním, renovacemi laků, . Profesionální ruční mytí aut a čištění interiéru vozidel. Ruční mytí je šetrnější a důkladnější než mytí na kartáčové myčce. Zatímco vy nakupujete, my umýváme. Při péči o Vaše vozidlo využíváme čistící techniku renomované společnosti Kärcher a prověřených kosmetických přípravků.


Voskování a leštění karosérie, mokré i suché čištění interiérů, čištění a ošetření koženého interiéru. Automyčka pro snadné bezkontaktní mytí aut jako investice se zázemím mezinárodní společnosti. IMO Car Wash používá jedinečný systém k zajištění kvality, rychlosti a výhodnosti ve automyčkách po celé ČR. Zastavte se za námi k OC Futurum Brno na ulici Vídeňská hned naproti vjezdu.


Naši myčku můžete využít také k umytí: motocyklů, jízdních kol, samotných kol k . Dopřejte svému autu to nejlepší. Nabízíme ruční mytí interiéru a karosérie u osobních, užitkových i nákladních vozidel a kamionů, autobusů a motocyklů. Reviews Na dnešní dobu neskutečný.


Místa Brno Automobily, letadla, loděMytí aut Samoobslužná bezkontaktní . Mytí aut , leštění a voskování exteriéru, ošetření plastů, suché či mokré čištění interiéru, renovace laku. Zajímají vás výhodné nabídky z kategorie Mytí auta ? Provádíme taktéž ozónové.

Svatopetrská 2 Brno - Komárov. Pro příjemnou jízdu si rezervujte online i servis a doplnění klimatizace nebo čištění interiéru auta. Globus má vlastní automatické myčky aut a svým zákazníkům nabízí předplacené karty pro ještě výhodnější mytí.


Při pravidelném užívání kartáčových myček dochází k nevratnému poškození laku karoserie Vašeho vozidla. V nedokonale udržovaných kartáčích zůstávají . Myčka umí umýt auto úpravou mycí vody a pomocí speciálního prášku . Pro automobily našich zákazníků máme čerpací stanice vybavené myčkami nejnovější generace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...