pátek 9. prosince 2016

Oprava čelního skla praha

Oprava čelního skla jako chytrá alternativa k výměně autoskla. Provádíme opravy prasklin čelních dvouvrstvých autoskel za pomoci osvědčené profesionální . Chcete si nechat v Praze opravit autosklo? Nejprve se odbrousí a odvrtá poškozená část pro . Provádíme drobné opravy od kamínku, nemusíte měnit celé autosklo, opravy děláme pokud je bodové poškození čelního skla cca až 5cm velké.

Všechny služby poskytujeme non-stop, včetně víkendů a svátků. Při pojistné události Vám namontujeme čelní sklo ZDARMA. Montáž čelního skla do gumy (osobní vozy), 30- až 40- Kč.


Vše zařídíme s pojišťovnou a příjemné bonusy a dárky k našim službám. AUTOSKLA BEZ PLACENÍ - výměna autoskel z havarijního pojištění či připojištění čelního skla zdarma . Pokud totiž bude mít váš automobil sklo rozbité, za což se považuje . Moderní a účinnou metodou dokážeme opravit malé praskliny na skle, aniž by.

V našem pneuservisu vám kromě oprav pneu a běžných oprav automobilů nabízíme také. Samozřejmostí jsou i bodové opravy čelních skel, které mohou výrazně prodloužit životnost vašeho čelního skla. Výměnu čelního skla zdarma realizujeme následujícím způsobem:. U nás neztrácíte čas, vše za Vás u pojišťovny . Jsme tu pro Vás, potřebujete-li vyměnit čelní sklo , opravit drobné poškození, profesionálně nainstalovat tónované fólie na auto. Drobné praskliny na vašem autoskle opravíme do minut, zatímco si u nás.


Nechal jsem si měnit čelní sklo na Seatu z pojistky. Praha Strašnice - U Trati 44. Navíc z připojištění čelního skla vám každá pojišťovna opravu praskliny 1 zaplatí, tedy bez nutnosti hradit spoluúčast. Pomocí kvalitních nástrojů a . Boční skla - výměna do 2H, v ceně montáže je čištění interiéru od střepů, oprava poškozené. Vaše poškozené sklo vám Zdarma vyměníme za originální a vše s pojišťovnou.


Mobilní výměna autoskel, servis a oprava prasklin scelením. Potřebujete rychle vyřešit prasklé čelní sklo před kontrolou nebo prodejem Vašeho vozidla? Navíc pro Vás nyní přicházíme s akční nabídkou - při výměně čelního skla.


Zaskočila vás prasklina skla a nevíte, jestli je možná oprava skla nebo nutná výměna čelního bočního zadního skla u auta?

POTŘEBUJETE VYMĚNIT NEBO OPRAVIT VAŠE POŠKOZENÉ SKLO ? Všechny potřebné dokumenty na pojišťovnu vyřídíme za vás! Společnost Autosklo Říčany mohu jen doporučit. V první řadě bych ráda vypíchla precizně odvedenou práci. Výměna čelního skla octavie proběhla rychle s . Dokážeme provést výměnu i opravu čelního skla na počkání a opravy. Nevyhazujte zbytečně peníze za nové autosklo, když jde opravit ! Nové čelní sklo lze často uhradit ze sdruženého pojištění, obvykle však hradíte . Měníme čelní , zadní i boční sklo.


Zajistíme i leptání VIN kódu na sklo (sníží riziko krádeže). Nabízíme služby spojené s . Přijedeme k Vám do obýváku, dílny, či kanceláře Vaše čelní sklo vyměníme přímo .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...