pondělí 5. prosince 2016

Pneuservis praha 5 smíchov

Pneuservis ContiTrade Services s. Zároveň provozujeme eshop . Největší katalog pneuservisů v Praha přehledně v jednotném seznamu. Hlavní město Praha Praha váš nejbližší pneuservis. Různé druhy vozidel, oprav.

Specializujeme se na přezutí pneu, výměnu kol a jejich uskladnění. Vyberte si z 1firem a institucí na idatabaze. Současnou nabídku jsme rozšířili o pneuservis s možností uskladnění pneu, autozámečnictví, výměny autoskel, . Provozujeme autoservis a pneuservis v Praze Zbraslav. Zajišťujeme zde servis vozidel a opravy karoserií.


Provádíme karosářské a mechanické práce, pneuservis , seřizování geometrie kol , výměna olejů. Dále montáž alarmů, autorádií a handsfree.

Mechanické zabezpečení vozidel , pneuservis , čištění interiéru aut. Poskytujeme kvalitní pneuservis. Nově jsme pro vás otevřeli na naší adrese Nádražní Praha 5. Pozáruční i záruční opravy vozidel všech značek. Kompletní servis klimatizace.


Nadrazni 1 Smichov , PRAHA 5. Tomáš Böhm, pneuservis v Praze: adresy, telefonní čísla, pracovní doby a jak se tam dostat. PNEUSERVIS pro osobní a dodávkové vozy. View tips about Pneu Jenda, pneuservis Praha , pneumatiky from local hosts. Smíchov , Praha , Praha.


Spolehlivé doručení po Praze - TOMKET EXPRES. Nabízíme kompletní opravy. Kolín, Mobilní pneuservis , Pardubice - Doubravice, Praha - Dolní Měcholupy, Praha - Strašnice, Strakonice, Žatec.


Na Cihlářce, Praha, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé,. AUTO ŠROUBEK- PRAHA SMÍCHOVfotek. Opravíme více než aut měsíčně, jsme časově efektivní, ale pečliví, poskytujeme .

Auto- pneu-servis Jenda s. Potřebujete opravit či vyměnit poškozené autosklo? Ať se stalo cokoli, dáme to do pořádku - rychle, levně a precizně. V našem pneuservisu Vám bez problémů přezujeme i pneumatiky velkých.


Servisy motocyklů a skútrů v Praze a. Provozování velkokapacitního pneuservisu a autoservisu. Z důvodu zkrácení přestupních vazeb dochází od pondělí 5. Anděl: dočasné přemístění zastávky 5.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...