čtvrtek 15. prosince 2016

Oprava karoserie svépomocí

Oprava karoserie svépomocí

Ve videu, které se objevilo na kanále TeamFamily se můžeme podívat na to, jak jednoduše opravit promáčklou karoserii , nebo . Místa, která jsou zasažena korozí, lze poměrně jednoduše opravit. Je však potřeba uvést, že opravené místo nevydrží příliš dlouho, po čase . Přečtěte si například tento článek: Co se stane, když polijete své auto horkou vodou . Na některých místech ani nepostřehneme, že byla karoserie. Další způsob opravy laku svépomocí jsme vyzkoušeli v loňském čísle 3. Ovšem promáčkliny na karoserii vám může způsobit i neopatrný řidič na.


Jedná se o revoluční metodu oprav promáčklin karoserií vozidel . SmartFix - opravy karoserie studenou cestou. Moderní metoda PDR je specifická tím, že se jedná o ruční opravu karosérie bez poškození laku. Díky aplikaci takovéhoto postupu je možno se zbavit důlku nebo promáčklého plechu na Vašem automobilu.


Speciálně vytvarované klipy pro PDR opravy. Vytahování promačklin karoserie rázem. Minisada na malé opravy promáčklin karoserií svépomocí. V bakalářské práci se zabývám problematikou opravy automobilu po.


Pro komplexní a detailní opravy vyhledejte specialistu. Rozleštění laku si poradí s jemnými i hlubšími škrábanci a to nejen u karoserie , ale také u světel nebo hliníkových disků. Oprava laku auta svépomocí. Není totiž oprava jako oprava a podezřele nízká cena je obvykle. Princip tohoto vytahování je možné použít i na hliníkové karoserie.


Video návo který vám krok po kroku ukáže, jak si svépomocí opravit auto. Staňte se amatérským mechanikem s Autodoc. Nejnovější videa, jak opravit vaše. Sada Pops a Dent slouží k odstranění důlků z karoserie vozidla. Použití je velmi snadné což dovoluje opravit důlek svépomocí doma, bez nutnosti vození vozu . Jestli je to prorezlé tak je oprava zhruba na rok max.


Oprava karoserie svépomocí

Při takovýchto opravách. V tomto návodu bych chtěl popsat celkem snadnou opravu rezavých prahů u auta svépomocí za pár korun. Samozřejmě nejlepší varianta je . Následovat má kontrola a případná oprava šrámů na spodku vozu i na povrchu karoserie a její konzervace.


Někdo přitom vsadí na svépomoc , jiný na služby . Sada na opravu promáčklin karoserie. Tato sada na vytahování proláklin je nevyhnutelná pro jakoukoliv rodinu s autem, protože má rozumnou cenu a . Vady: Dveře a některá místa na lemech zadních . Ptáte se jak se zbavit škrábanců na kapotě vašeho miláčka a přitom neutratit skoro žádné peníze? Pokud máte jen malý defekt na laku, použijte . Specializujeme se na opravy karoserií a čištění suchým ledem.


Oprava karoserie svépomocí

Německu, s níž je oprava laku a škrábanců na karoserii nejen úžasně rychlá, ale.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...