úterý 6. prosince 2016

Servis praha

Autoservis Praha - servisní služby pro Váš vůz. Přijeďte bez objednání, nebudete čekat. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba LBAutomobile autoservis pneuservis, AUTO . REPANET - mezinárodní certifikovaná síť lakoven a klempíren, výkup a prodej vozidel, autoservis , pneuservis, likvidace . Sídlo ve Vinoři, Praha 9. Profesionální služby za nízké ceny.

Alternativní autoservis jakéhokoliv značkového servisu poskytující prvotřídní kvalitu, spolehlivost a to vše za optimální. VIDA AUTO A PNEU SERVIS Našim cíle je poskytnout Vašemu vozu kompletní servis od povinných prohlídek, kompletního zajištění . Naším cílem je především maximální kvalita a individuální přístup. AWH SERVIS je autorizovanou opravnou fotografické a videotechniky značek: CANON, FUJIFILM, METZ,.


Společnost ČESKÝ SERVIS a. Slovensku nabízí opravy a údržbu IT. Dokážeme řešit a zvládnout každou opravu, kterou Vaše vozidlo potřebuje. Jednáme vždy transparentně a profesionálně.


Autodíly a servis všech značek.

Přejít k hlavnímu obsahu webu. Svěřte nám svůj vůz na servis na naší pobočce v Praze Dolních . Dlouholetá spolupráce se společností ŠKODA AUTO, a. Náš autorizovaný servis vozů Škoda . TUkas se specializuje také na autorizovaný autoservis vozidel VW. Za některé služby můžete ušetřit i téměř z běžné ceny. Zabýváme se externím zpracováním mezd.


Důvěru v nás vkládá více než 1firem z různých oborů. Provádíme expresní servis PC a notebooků všech značek v Praze a okolí. Jsme Vám k dispozici hodin denně, dní v týdnu. Opravy na počkání - ceny od . Záruční i pozáruční servis bojlerů, akumulačních kamen, přímotopů a jiných elektrospotřebičů, montáže u zákazníka.


Servis a opravy mobilních telefonů v Praze , Brně, Ostravě a Olomouci. Všechny opravy jsou na počkání. V našem autoservisu bude Váš vůz v dobrých rukou.


V případě malých domácích spotřebičů kontaktujte servis. KOVOSLUŽBA Praha nabízí kompletní služby v oblasti prodeje a servisu bílé techniky, spotřební elektroniky, varné a topné techniky. Po předchozím objednání provedeme servis Vašeho vozu na počkání, již na vůz nemusíte čekat celý den. Během probíhajícího servisu se u nás můžete .

Praha (Praha 11) nabízí servis osobních i užitkových vozů všech značek v moderním servisu. Naše služby - Servis motocyklů BMW, prodej náhradních dílu a doplňků, prodej a montáž tlumičů. U Vinohradské nemocnice 1 Praha 3. Adresa: BAND SERVIS CZ s. Firma De Dietrich se sídlem v Praze nabízí plynové kotle, litinové kotle, ohřívače vody solární kolektory a servis plynových kotlů.


Manager servisů – Ondřej Šplíchal, tel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...