čtvrtek 15. prosince 2016

Vrakoviště karavanů

Zdravim vazene forum, nikde jsem nic nenasel a tak se blbe zeptam. Existuje, nebo vite o nejakem vrakovisti na obytnaky? Prestavba stareho pekace: TECHNIKA - Caravan24. Vrakoviště Slaný ( Slaný). Videogalerie vrakoviště Milata - přinášíme vám video klipy z naší ekologické likvidace vozidel a autovraků,.


Vrakoviště karavanů

Ekologická likvidace obytných karavanů Milata . Veškeré doplňky pro karavany a život kolem nich. Dometic, Truma, židličky, křesílka, měniče napětí, markýzy, předstany, energobloky, plyn, topení pro karavany. Návody k použití, nápady, tipy pro caravan a camping. Prodej příslušenství pro karavany.


Sortiment doplňků, příslušenství a náhradních dílů. Půjčovna a prodej obytných karavanů. Jsme přední český dovozce karavanů a přívěsů v perfektním technickém stavu. Karavany bazar dále nabízí doplňkové služby a servis. Nabízíme komplexní služby v oblasti údržby a oprav karavanů a obytných vozidel.


Vrakoviště karavanů

Provádíme mytí exteriéru i čištění interiéru karavanů , dále instalace . Osobní auta - vrakoviste karavanu , Královéhradecký kraj, inzerce. BWW 318D KOMBI FACELIFT NOVÝ SERVIS ZA 70. Specializujeme se na prodej ojetých obytných automobilů s jasnou garancí původu a počtu najetých kilometrů.


Jen nasedněte a jeďte na dovolenou! Postavili jsme pro Vás na značky nové modely dvou obytných automobilů Ahorn. Termíny se rychle plní, zažijte dovolenou snů bez omezení . Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail a otevírací hodiny Autovrakoviště ADOS, Praha, Uhříněves. Tak nám začíná vznikat další krásné místo v Černošicích. Myslím tím u vjezdu do města od Prahy.


Vrakoviště karavanů

Vzniklo zde celkem husté vrakoviště. A vozík, karavan nebo maringotku musíte odvézt také na autovrakoviště. Rozdíl mezi autem a vozíkem či karavanem je, že za likvidaci úplného . Za ostatní autovraky se považují vraky nákladních vozidel nad tuny, autobusů , zemědělských a stavebních strojů, přívěsných vozíků, karavanů , motocyklů, . Naše firma se zabývá prodejem ojetých karavanů a obytných přívěsů a nachází se poblíž města Blatná. Mezitím studoval, ale veškerý volný čas trávil mezi auty.


Dnes je majitelem největšího ekologického autovrakoviště v Moravskoslezském kraji. Kdo touží po karavanu a na nový mu chybí prostředky, ten ani nemá jinou možnost. Provádíme výkup přívěsů, karavanů všech značek a modelů za nejvyšší možnou cenu i bourané. Zaručujeme převod přívěsu, karavanu a vyřízení všech formalit .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...