pátek 9. prosince 2016

Rucni myti praha

Vaše jediné Plusové mytí aut v Praze ! Dokonalé ruční mytí aut s nejmodernějšími přípravky na bázi NANOTECHNOLOGIE již od 3Kč. Přijeďte na večerní mytí do Automyčky Express a dostanete výhodnou slevu -. Máme za sebou již více než milion ručně vyčištěných automobilů. Ruční automyčka Hostivař.

Darujte blízkým nevšední dárek, dárkový poukaz na ruční mytí vozu. Objednavka on-line rezervovat . Teplická 34 Děčín – hned vedle prodejny. Nová myčka Wash Inn CW Tech na Poděbradské ulici v Praze.


Váš automobil vyčistíme a umyjeme v průběhu Vaší pracovní doby za bezkonkurenční ceny a doručíme Vám klíčky až na stůl do . Wellness hotel Step Hlavní menu. Naše automyčka na Vinohradské ulici nabízí kompletní péči o vaše auto - nejen ruční mytí , ale i renovaci laku, čištění kůže, detaling, či aplikaci Ceramic PRO.

NECHTE SI PROFESIONÁLNĚ UMÝT VÁŠ VŮZ V NAŠÍ AUTOMYČCE, KTEROU NALEZNETE NA PRAZE. Automyčka Collection poskytuje ruční mytí automobilů již na pobočkách NC Eden,. Největší mycí centrum v Praze samoobslužných mycích boxu, vysavačů ruční mytí s obsluhou.


Otevřeli jsme pro Vás nejmodernější ruční mytí. VÁŽENÍ KLIENTI DRIVEWASH ruční mytí aut, OD 20. Právě proto je ruční mytí auta procedura, kterou je vhodné svěřovat pouze. Kompletní ruční mytí a čištění interiéru vozidel.


Chcete dopřát svému vozu dokonalou péči při jeho čištění? Nano šamponem ruční vyčištění disků a impregnace pneumatik vysušení karoserie, prahů a vnitřních hran . Polepování vozů, lepení fólií na sklo. Nabízíme Vám kompletní služby ručního mytí a čištění interiérů aut včetně tepování.


Gocarwash je rodinná firma specializující se na ruční mytí a čištění aut Praha – Zličín. Svěřte mytí a čištění auta profesionálům. RUČNÍ MYTÍ AUT PRAHA Nově otevřená ruční myčka v Praze , Drive Services, kde Vám nabízíme kompletní péči o karosérii a interiér aut. Automyčka Praha mytí od Kč, díky boxům minimální čekací doba, věrnostní program, belgická technologie šetrná k laku i životnímu . VIP programy pro vozy té nejvyšší třídy - ruční mytí osobních vozidel - luxování interiérů -čištěni a impregnace plastových částí -čištění oken -tepování .

Do naší nabídky patří i ruční mytí automobilů. Díky menší spotřebě vody, kvalitním prostředkům bez chemie a také bez tvoření zbytečných odpadů šetříme i . Jsme premium ruční mytí a detailingové centrum na Praze Pankrác. S profesionální péčí se staráme o vaše auto a navracíme mu opět styl a nový vzhled. Mytí aut nás baví, a proto si troufáme říct, že jsme v tom dobří. Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail, provozní hodiny a hodnocení RUČNÍ MYTÍ AUT PLUS, Praha , Holešovice.


Provádíme profesionální kompletní čištění interiérů a mytí exteriérů osobních i užitkových vozidel vč. Přijedeme, vyčistíme nebo si Vaše auto . Mobilní ruční mytí exteriéru i interiéru aut bez vody po Praze a okolí. Používáme převážně profesionální a ekologické přípravky od značky Chemical Guys. Působíme v Praze a okolí a na .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...