pondělí 13. února 2017

Akumulátory olomouc

Snadná aplikácie bez nutnosti použitia ďalšieho náradia a demontáže postihnutej pneumatiky. Tyre Leaks hustič pneu 500ml. Slouží jako provizorní oprava při drobném defektu pneumatiky. Umožní okamžitou opravu bez . Oprava lepicí sadou trvá přibližně stejně jako výměna kola, nicméně po zalepení pneumatiky je třeba okamžitě dojet omezenou rychlostí do .

Sprej pro lepení a nafukování pneumatiky po defektu. Repair umožňuje ujet až stovky kilometrů než bude provedena konečná oprava. Aerosol musí být správně uskladněn, aby nedošlo k nárazům na nádobku. Zollex Defekt spray 450ml.


CARLSON DEFEKT SPRAY 400ML. Compass Pěna na čištění pneu spray 400ml. Bezdotyková pěna a černidlo na pneumatiky - prostředek proniká důkladně do struktury čištěných povrchů a chrání .

Sprej na opravu defektů a nouzové dohuštění pneumatiky DRIVE. Rychlá oprava defektu bezdušových pneu spray se šroubovací tryskou. Přinášíme vám další ze série videí s návody na nejzákladnější údržbu vašeho vozu. Videa ocení především úplní.


Jedná se o neabrazivní směs rozpouštědel, která nezanechává žádné zbytky na přilehlých lakovaných a plastových plochách. Stříká se na bok pneumatiky a lze. Působí hluboko do pneumatiky a vytváří speciální těsnicí fólii, která zajišťuje efektivní opravu. Oprava pneumatik Super Help sprejem je navržena tak, aby umožnila rychlou a dočasnou opravu v. Tire 4ml - SPRAY na lepení pneu.


RESQ poloautomatická opravná sada 450ml Osobní, SUV oprava defektu, průrazu pneumatiky. Defekt opravný sprej pre rýchle núdzové opravy pneumatík. Fix A Flat sprej je určený pre núdzovú dočasnú opravu. Ochrana a lesk na pneumatiky mechanický spray.


Extra silný přípravek na oživení vzhledu a ochranu pneumatik. Odstraňuje matný povrch, zabraňuje. Slúži ako provizórne oprava pri drobnom defekte pneumatiky.

Spotřební materiál, oleje a chemie Kola a pneumatiky Opravy pneumatik. Vhodný pro všechny typy pneumatik (s duší i bezdušových). Speciální spray pro nouzové opravení defektu pneumatiky.


Snadná aplikace bez nutnosti použití dalšího nářadí a demontáže postižené pneumatiky. Pravidelné akcie a zľavy na Opravné sady na pneumatiky. REPARA PINCHAZOS - oprava na prepichnuté pneumatiky 5ml.


Slime je najlepšia tesniaca hmota na pneumatiky na svete, ktorá bola vytvorená a testovaná pre použitie na všetky druhy pneumatik. Zákazníci také zakoupili. Sada na opravu duší COMPASS.


Vulkanizační přístroje pro opravu pneumatik značky Wulkan jsou velice populární pro svou přesnost a rychlost opravy pneumatiky. Komplexní servis a opravy všech vozidel, jak osobních, dodávkových, tak i nákladních. Nové pneumatiky všech druhů, pneumatiky všech rozměrů, zimní a letní.


Nejdůležitější je průběžná kontrola tlaku pneumatiky. Těsnící tmely - rychlá oprava defektu na cestě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...