úterý 28. února 2017

Oprava laku cena

Oprava laku cena

CLAY DARK čistiaca plastelína pre hladký a . Max Protect Ultimate Nano Coat R 1. Celková plocha na kterou vystačí ochrana Nano Leather protection Pack je m2. Dnes ušetríte 1€ vďaka zľave. Nano keramická ochrana laku a disků s trvanlivostí až let.


Nanopovlak s molekulární keramickou 3D strukturou je v současné době . DIAMOND PRO je produkt pro ochranu laku. Vylepší stav a prodlouží životnosti laku auta, ochráněného nanotechnologií. Jsme certifikovaným partnerem pro aplikaci NANO CERAMIC PROTECT 9H s molekulární keramickou 3D strukturou o tvrdosti . Nano Pěna, kterou využívají tisíce domácností, i profesionálů, přináší speciální variantu auto-moto určenou pro čištění. NANO -keramická ochrana laku :) MAZDA - karoséria bude dlhú dobu krásne hladká - na povrchu sa neusádzajú nečistoty - jednoduché umývanie - tenký.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Oživí farby a zvýrazní lak, ľahko sa udržuje a má odolnosť proti oteru. NANO ochrana laku chráni auto proti UV žiareniu, znečisteniu až mesiacov. Dlhodobá polymérová ochrana laku až mesiacov.


Nanokozmetika IG 4OCHRANA LAKU je 3. Nano Lack Protektor je velmi hodnotné vytvrzení na základě nejnovější. Pikatec nano , nano štít, ochrana laku nano vosk, aplikační místo, ochrana proti kamínkům, ochrana. Vynikající ochrana proti UV záření. Vysoký lesklý hedvábný povrch.


Kromě vícekrokového leštění laku Vám nabízíme také špičkovou nanokeramickou ochranu karoserie Vašeho vozu. Nano ochrana laku - Paint Protector. Silver Seal Paint Protector pôsobí ako . Nano polymer z exkluzivní řady autokosmetiky Alori. Byl vyvinut speciálně jako extrémně tvrdá a dlouhotrvající ochrana laku vozu před agresivní chemií, solí, . Ceny služeb, se odvíjejí od časové náročnosti. Auto a moto lak na vašem vozidle.


Oprava laku cena

KERAMICKÁ OCHRANA LAKU NCP HARD 9H – 12. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Dlouhodobá ochrana laku karoserie před oděrky a rzí. Nano vosk rozjasní barevnost laku , dodá hluboký lesk a sametově hladký povrch.


Ochrana a renovace laku za příznivou cenu v Plzni u Globusu. V případě nanokonzervace po očištění a odmaštění . Plný šrámů, poškození laku i znečištěný interiér byl výzvou, kterou nelze odmítnout. A zajistíme tak zpomalení stárnutí, ochranu před nepříznivými vnějšími vlivy i zvýraznění lesku a hloubky laku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...