čtvrtek 9. února 2017

Pneubazar havirov

Likvidace vozidel Vysočina a odtahová služba Vysočina. Potřebujete odtahovou službu ? Naše odtahová auta jsou vybavena GPS a jsou napojena přímo na informační systém. Jakmile policista nebo kontrolor zjistí nedovolené . Poskytujeme autoservis, pneuservis, odtahovou službu , klempířské práce, montáž, údržbu a opravy . Firma nabízí záruční a pozáruční servisní služby, klempířské a karosářské práce, prodej originálních nd a přísl.

NONSTOP AUTOSERVIS JIHLAVA - NEJSME JEN ODTAHOVÁ SLUŽBA. Cílem naší nonstop autoservisní služby je vždy vyj . Zajišťujeme asistence, odtahy, vyproštění atd. Zabezpečení odtahové služby servisu hodin denně. Petr Skokan 24views.


Jihlava okres Jihlava , Kraj. Popis: Nabízím levný odtah Vašeho vozidla po území ČR a ze zemí celé EU . Odtahová a asistenční služba nonstop pro dálnici D1.

Naším posláním je pomáhat veřejnosti a našim zákazníkům v oblasti dopravy. Moderními technologiemi a naší speciální technikou zajišťovat co nejrychlejší . Nonstop asistenční služba. Vyhledá všechny pobočky AsisTrans - ODTAHOVÁ SLUŽBA , PNEUSERVIS, AUTOSERVIS vč.


Za čtyři dny už jich odvezli 60. Loni jich za celou dobu bylo 200. Detailní informace o firmě.


Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na . Výše odměny závisí na konkrétním autě, jeho stavu, roku . Diagnostika motorů koncernu VW. Součástí našich služeb je pneuservis včetně možnosti uskladnění zimních či letních. Zde si můžete prohlédnout jak funguje naše odtahová služba. Kvůli probíhajícímu čištění města nechají policisté . Milan Paseka - odťahová služba - Odťahová služba a pomoc vodičom na ceste.


Servis motorových vozidiel - diagnostika motorov, lakovanie, pneuservis. Náhradní díly na automobily, ekologická likvidace vozidel, autovrakoviště, pneuservis, výkup ojetých a havarovaných vozidel, odtahová služba hodin denně. Nabídka - odtah, přeprava a vyproštění osobních a nákladních vozidel, zemědělské techniky, . Karosářské práce včetně NOT STOP asistence a odtahová služba.

Pro poruchu odstavený NA, na místo jede odtahová služba. Náplň práce: komunikace s klienty, příprava smluv, spolupráce s poskytovateli finančních služeb. Požadujeme: zkušenost s prodejem, znalost finančních .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...