čtvrtek 16. února 2017

Pošívání volantů

QUIXX určená pro snadné vyleštění a zakonzervování světlometů určená na obnovu matných, zažloutlých a zanesených světlometů automobilu jedinečné. Renovační sada k mechanickému odstranění poškozené vrstvy světlometů. Přípravek na odstranění zažloutnutí, zmatnění a drobné škrábance na plastových světlometech a podobných dílech.


Ošetřené povrchy budou zbroušeny a trvale . Sada na renovaci světlometů. Kompletní sada profi nástrojů a příslušenství pro renovaci světlometů od německé firmy RODCRAFT.

Díky této sadě obnovíte vzhled světlometů nebo plexiskla, které jsou poškrábané, zoxidované nebo zažloutlé. Instruktážní video z renovace povrchu světlometů sadou CAREX pomocí. Hledáte sada na renovaci světlometu ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost. Revoluční sada na renovaci a čištění světlometů od Amerických Meguiars. Pak chrání nejsilnějšími UV blokátory.


Vhodné bez demontáže světlometů do plochy cca m2. Ani silná oxidace a zmatnění světel už Vás nemusí.

Tato sada obsahuje vše potřebné pro dosažené profesionálního. Ušetřete peníze renovací světlometů , namísto abyste kupovali nové. Získejte slevu na nákup Philips produktů. Vynikající hobby souprava pro obnovu - jemné přebroušení a vyleštění - čirých světlometů. Jemná a přesná práce, rychlý a vynikající výsledek.


Pistol pak můžete použít . Díky této sadě na leštění a renovaci světlometů , leštění světel od společnosti 3M v několika krocích navrátíte ztracený lesk světlům Vašeho vozu. TURTLE WAX sada na OBNOVU a RENOVACI SVĚTLOMETU. Přípravek na jednoduché odstranění zažloutnutí, zmatnění a jemných škrábanců na plastových světlometech. SADA NA RENOVACI A LEŠTĚNÍ SVĚTLOMETŮ. Obnoví zažloutlé a mlhavé světlomety do původního křišťálově jasného stavu bez škrábanců.


Jedno balení vystačí na renovaci a vyleštění povrchu předních a zadních světel osobního automobilu. Aladinova lampa si poradí se zažloutnutím nebo slepnutím světel. M, renovace, světlomet, obnovu autosvětel,.


Velká sada k renovaci a leštění světlometů. Rychlé a snadné opravy světlometů. Předpokládané dodání: Zítra 3.

Přicházíme na trh se sadou, která vyniká jak cenou, tak jednoduchostí. Sady na renovaci světlometů a profesionální koncentrovaná, vysoce účinná. CAREX sada na leštění a ochranu povrchu světlometů - malá. SADY NA RENOVACI poškozeného povrchu .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...