úterý 7. února 2017

Grafitová tužka

Grafitová tužka

Neodmyslitelnou pomůckou každého umělce je grafitová šestihranná tužka , jejíž výroba (v různých gradacích - dnes je jich 20) byla ve firmě KOH-I-NOOR . Prodej výtvarných potřeb pro umělce, kreativní tvoření a hobby. Za výhodné ceny zde nakoupíte barvy, malířské stojany a plátna, štětce, výkresy, tužky i školní . Století však grafit není jedinou látkou obsaženou v . Grafitová tužka 2B – Skladem. Klasická grafitová tužka od české značky Koh-i-noor. Vybírat můžete z různých tvrdostí.


Grafitová tužka

Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Různé stupně šedi na konci tužky ulehčují výběr . Rakušan Josef Hardtmuth a Francouz Nicolas-Jacques Conté. Nejlepší grafitová tužka pro jemnou práci, dostupná v úplné škále stupňů tuhy pro maximální požitek z kresby. Ověřit dostupnost na prodejnách. Speciální technologie vkližování zamezuje lámání tuhy při pádu na zem, měkké dřevo zajišťuje snadné.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Tradiční výrobek vyráběný beze změny více než 50 . Ideálně se hodí pro uměleckou a . Díky svému pevnému ergonomickému tvaru a měkké tuze je ideální pro nácvik psaní. FREJA dřevěná grafitová HB tužka s gumou. Modrá Červená Bílá Šedá Žlutá Zelená Oranžová Přírodní. Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst.


Značkové grafitové tužky , které lze zakoupit na našem e-shopu. Graphite Aquarell Pencil je grafitová tužka rozpustná ve vodě profesionální umělecké kvality. Určeno pro kresbu, grafiku a rýsování.


Vyrábí se v gradacích od nejměkčí 8B po nejtvrdší. Kvalitní, nelámavá tuha o šíři mm, zajišťuje snadnou . Nabídka jiných tužek a mikrotužek. Tužka má také štítek na . Kulatá grafitová tužka v laku, vhodná na skicování, kreslení. Kvalitní tužka zajišťuje snadné a bezproblémové psaní či kreslení. Jedinečná tužka se stopami našeho loga, která nesmí chybět v penálu žádného školáka.


GRAFIT dřevěná grafitová tesařská tužka. Kvalitní grafitová umělecká tužka vhodná pro kreslení na papír, skicu, náčrtník značky Koh-i-noor. Vysoce kvalitní trojhranná grafitová tužka z lipového dřeva. Oranžová Fialová Fuchsiová Petrolejově modrá Stříbrná Přírodní Pastelově zelená bílá přírodní.


Průměr tuhy je 2-mm , celkový průměr je mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...