čtvrtek 9. února 2017

Home credit zákaznická linka

Home credit zákaznická linka

Nové letní pneumatiky PointS a Lassy skladem Značkové pneumatiky střední třídy PointS a Lassy z. Zimní pneu za akční ceny až - u nás v pneuservisu. Ekologická likvidace starých pneumatik ks, Kč. Obal na pneumatiky ks ( při nákupu našich pneu zdarma) . Prodej pneumatik za internetové ceny. U nás si můžete bez problému objednat nové pneumatiky předních výrobců s následným přezutím. Zvýhodněné ceny kompletní montáže při nákupu kol nebo pneu.


Home credit zákaznická linka

Pneuservis Mlýnská v Liberci Vám nabízí veškeré služby pneuservisu. Profesionální kompletace alu kol a pneumatik s vyvážením. Koupit vše na jednom místě s . Cena přezutí pneumatik záleží na typu a velikosti.


Odstranění staré lepenky z Alu-disku. Cena za přezutí celého automobilu včetně vyvážení , závaží a nového ventilku. Cena při defektu jedné pneumatiky (s demontáží a montáží z auta) včetně . CENÍKY SLUŽEB CENÍK AUTOSERVISU Ceny jsou uvedené s DPH CENÍK PNEUSERVISU Ceny jsou uvedené s DPH CENÍK RUČNÍHO MYTÍ Ceny. Montáž kola na auto, Kč. Demontáž kola z auta, Kč.


Vyzutí pneu z disku, Kč. Nazutí pneu na disk, Kč. Komplet přezutí pneu včetně vyvážení. Plnění pneu dusíkem (pneumix), 5-, 10-.


Autoklimatizace, pneuservis, pneu , zimní pneu , letní pneu , pneumatiky v akci,. Neodborné a nesprávné vyvážení citelně snižuje jízdní komfort, během něj může dojít k. Cena uvedená v ceníku je za uskladnění kusů pneumatik nebo . Vyvážení kola alu plech (bez ceny za závaží), 6- kolo. Všechny ceny jsou uvedeny včetně DPH. Zajímá vás cena přezutí pneumatik a našich dalších služeb? Roman Spilko - AP Pneu , Hradec Králové Třebeš.


Ceny za kompletní přezutí ( vyvážení pneumatiky ) jsou uvedeny bez spotřebovaného . Správné vyvážení disků je základ pohodlného cestování. Výměna starých pneu za nové. Komletní přezutí a vyvážení celého vozu, 4kč.


Cena včetně materiálu (naklepávací závaží, ventil TR413). Poskytujeme kompletní servis včetně přezutí pneumatik a vyvážení jak plechových, tak hliníkových kol. Níže uvedené ceny jsou stanoveny pro kola .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...