pátek 24. února 2017

Autovrakoviště jablonec

Druh, Časová náročnost, Cena. Oprava předního skla - rozbité sklo nebo nefunkční dotyk. Po kontrole funkčnosti LCD displeje se nahřeje LCD displej na teplotu °C a . Přední díl je z tvrzeného skla ion-xglass u modelů Sport a sapphire glass u modelů Watch a Watch Edition včetně plně laminovaného a vylepšeného OLED. Vymena baterie ipad air, dotykového skla ipad , konektora ipad pro, . Jedná se o smontovaný komplet - čelní sklo s dotykovou vrstvou a LCD na iPad Air , černá verze v originální kvalitě prvovýroby!


Autovrakoviště jablonec

Tímto kompletem se výměna. U tabletu iPad provádíme výměny baterie dotykového skla (touchscreen), rámu, LCD . Výměna dotykoveho skla na nejnovějším iPadu. Ke každé opravě sleva na ochranné sklo. PAD MINI DOTYKOVÉ SKLO.


Výměnu krytu nebo skla iPad naši odborníky provádějí během hodiny. V našem servisním centru v. Výhodnější a levnější výměna dotykové plochy se sklem s využitím Vašeho starého LCD displeje. Servis a opravy iPad Air. Tvrzené sklo Vám již přijde přilepené, proto se nemusíte obávat jeho instalace. Výmena batérieViac informácií.


Většinu oprav provádíme na počkání, např: výměna displaje, dock konektoru,. Rychle, kvalitně a se zárukou. Pad mini, iPad iPad , iPad. Profesionln oprava a vmna lcd displeje a dotykovho skla u zazen iPad za skvlou cenu.


Zajiujeme kvalifikovan a spolehliv servis model . Doba opravy je závislá na . Výměnu prasklého skla či rozbitého displeje u Vašeho iPad jsme schopni. Náhradní sklo s dotykovou plochou (digitizér) pro výměnu Vašeho prasklého skla u Apple iPad Air 1. Popis opravy: výměna dotykového skla. V ppad tchto model pokrvme veker mon pokozen. Objednajte do 14:hodin a zajtra bude u vás dotykové sklo Apple Ipad biely. AKO PREBIEHA VÝMENA DOTYKOVEJ PLOCHY NA TELEFÓNE Ipad.


Dobrý den, prosím, nevíte, jak se dá vyčistit sklo , které chrání displej? Je tam z druhé strany nějaké smítko, které ruší pohled a nevím, jak ho odstranit. Roh, včetně toho zaobleného, je pro odstranění skla nejvhodnější. Použití nehtů nedoporučujeme, pokud je máte slabé a lámavé. Používáme výhradně originální náhradní díly nebo certifikované díly nejvyšší jakosti.


Neúčtujeme si cenu poštovného. Po opravě odesíláme zpět v případů . Cenou oprav budete mile překvapeni.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...