úterý 25. července 2017

Autosalon škoda praha

Zkontrolujeme funkci klimatizace , výstupní teplotu vydechovaného vzduchu, tlak v okruhu s chladicím. Dotazy k nabídce Plnění a čištění klimatizace s možností dezinfekce. Servis klimatizace balíček Fresh air na počkání. Při čištění klimatizace plně automatický přístroj odsaje staré . Cena chladiva dle ceníku.


Smluvní servis pojišťoven.

Likvidace pojistných událostí. Autoservis na všechny značky. Náhradní díly za nízké ceny. Kč platí pro plechové disky. Pravidelná roční údržba a servis klimatizací.


V případě závažné závady nebo poškození budete informováni o možnostech a ceny opravy. Váš autorizovaný servis Toyota. Připravte svůj vůz na jaro.


Nabízíme servis, čištění a regenerace klimatizací.

NOVINKA V OBLASTI DEZINFEKCE AUTOKLIMATIZACE: Čištění klimatizace OZÓNEM. Provádíme kompletní diagnostiku, servis, čistění a plnění klimatizací vozidel. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma čištění klimatizace. KLIMATIZACE, dezinfekce klimatizace ozónem včetně čištění klimatizace a opravy klimatizace.


Plnění klimatizace zahrnuje: klimatizace automont. Samozřejmostí je čištění při zadření či vydření autokompresoru, kdy je tato procedura nezbytná a nelze ji . Poskytovaný servis klimatizací:. Servis autoklimatizace za cenu 69- Kč obsahuje: odsátí a recyklace.


Ozón Makerem Magneti Marelli. Kompletní výpis poskytovaných služeb čištění klimatizací. Ozone je moderní a šetrný postup, jak.


Ozonové čištění je nejnovější technologii v oblasti dezinfekce autoklimatizace. Plněním nazýváme níže uvedené úkony servisu klimatizace vnitřního tlakového. Kč bez DPH, naše cena 8Kč bez DPH! Komplexní servis autoklimatizace, včetně oprav klimatizačních systémů, čištění klimatizace a plnění . Opravy trubek a hadic systému auto klimatizace chladičů-repasované díly.


Dezinfekce klimatizace ozónem. Výhodou této metody je jednoznačně cena čištění klimatizace. Pěna nebo čisticí sprej se aplikují na výparník klimatizace.

Svým rozsahem a možnostmi slouží . Naplnění náplně klimatizace včetně doplnění chybějícího množství. Novinka - čištění , plnění a dezinfekce klimatizací osobních,. V Prodejna, Servis od Renata Štajnerová Štítky: čištění a plnění klimatizace ,. PLNÍME KLIMATIZACE NEJLEVNĚJI ! Plníme a dezinfikujeme klimatizace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...