pondělí 17. července 2017

Motip dupli

Tyčinka na broušení zobáku. Tato tyčinka je skvělá na broušení zobáků Vašich okřídlených kamarádů. Tato hračka je vhodná pro malé a střední ptactvo. Rád bych vám nastínil problematiku leštění a broušení autolaku, abyste se orientovali v pojmech a hlavně možnostech jeho oprav CO JE VLASTNĚ AUTOLAK?


Tento zachovalý VW Golf kombi, nalakovaný základní černou barvou si k nám přijel pro odstranění poměrně hrozivě vyhlížejících škrábanců, způsobených . Rozleštění laku na automobilu je procedura ošetření laku s největším výsledným efektem. Pro renovaci laku je třeba vícestupňové broušení a leštění. Pokud máte na svém voze hluboké rýhy a škrábance, které prosvítají až na podkladovou vrstvu, pak je potřeba přejít z retušovacích tužek, fixů a . EStarcke s antistatickým přetěrem na broušení laků do vysokého lesku. Kompletní program na interiér a . Přípravky pro leštění laků Po broušení zůstává lak méně, či více zmatnělý.


Proto je třeba lak vyleštit. Použijte jemnou leštící pastu Lahega Fine Cut v . M, renovace laku systémem 3M, oprava laku 3M, broušení laku , leštění laku 3M, 3M metoda strojního vícestupňového . Malé vady a zrnka prachu v čirém laku po lakování odstraníme odbroušením pomocí květinek Mirka Polarstar SR. Ahoj a dobrý den, vítám Tebe i Vás u sledování dalšího videa, tentokrát zde byla zakázka na Škodě Fábia. Leštící kotouč pro odstraňování pomeranče z laku. Vysoká úspora času, perfektní výsledky.


Motip dupli

JAKOU HRUBOST POUŽÍT NA BROUŠENÍ KAROSERIE. Vybráním správné hrubosti brusiva můžeme předejít mnohým závažným problémům nejen při opravě . Tato procedura je vhodná pro nové a zachovalé laky jako pravidelná údržba. Strojní vícestupňové broušení a leštění – odstranění oxidace, škrábanců . Nejprve Vám chceme vysvětlit, že proces strojního leštění je zásah do laku na. Provádíme profesionální renovaci laku, leštění a voskování.


Mikroskopické rýhy způsobují dojem zašedlého laku bez lesku. Mokré broušení je hlavně používané právě při broušení vrstev laku , kdy se odstraní prach, který na povrch napadal a zároveň se docílí větší . Nano vosk s ochranou laku na měsíců. Renovace a leštění světel. Broušení a leštění kapoty vozidla. Dvoukrokové leštění laku.


Motip dupli

Nabízíme profesionální prémiové leštění laku a renovaci bez kompromisů. Dokonalý výsledek při korekci laku nám zajišťuje výrobce leštiček RUPES. Hodí se pro obrušování barev, laků , stěrek. S povrchovou vrstvou ze stearanu vápníku - omezuje předčasné zanášení. Robustní, mnohostranně použitelný . Fíbrový kotouč 3M Cubitron II 987C 1x mm.


Disk 987C: Vaše ideální řešení pro nerezovou ocel Dokonalý fíbrový kotouč, který využívá novou generaci . Před renovací laku je třeba aby bylo vozidlo důkladně umyto. Zarovnání a zjemnění laku. Vyleštění laku (uzamčení laku). Ultra jemné broušení laku.


V této kategorii zatím nejsou žádné produkty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...