pondělí 31. července 2017

Liqui moly ochrana podvozku

Liqui moly ochrana podvozku

Liqui Moly Ochrana podvozku - Živice. Prostředek na ochranu podvozků proti korozi, který vytváří v suchém stavu trvale elastickou a . Ochranný nátěr bez obsahu živice vytváří elastickou ochrannou vrstvu s dobrým tlumícím účinkem a velmi dobrou odolností proti mechanickému otěru. Máte servis a chcete odebírat produkty LM?


Liqui moly ochrana podvozku

Chcete si prohlížet nebo stahovat informační dokumenty . Prostriedok na ochranu podvozkov proti korózií, ktorý vytvára v suchom stave trvalo elastickú a uzavretú vrstvu. Ochrana podvozku - živica je prostriedok na ochranu podvozku proti korózii, ktorý vytvára v suchom stave trvalo elastickú a uzavretú vrstvu. LIQUI MOLY Ochrana podvozku - prelakovateľná. Ochranný náter bez obsahu živice vytvára elastickú ochrannú vrstvu s dobrým tlmiacim účinkom a veľmi . Antikorózny ochranný prostriedok, ktorý vďaka obsiahnutým voskom a živiciam po vyschnutí vytvorí uzavretú ochrannú vrstvu. Nanáša sa s minimálnym vznikom.


Ochranný nástřik podvozku, balení 500ml, na ochranu podvozků proti korozi, který vytváří v suchém . Antikorozní ochranný prostředek, který díky obsaženým voskům a pryskyřicím vytvoří po vyschnutí . OCHRANA VENTILŮ U PLYNOVÝCH MOTORŮ Aditiv ochraňuje ventily v motoru a brání přehřívání . Ochrana podvozku , živica je prostriedok na ochranu podvozku proti korózii, ktorý vytvára v suchom stave trvalo elastickú a uzavretú vrstvu. Dostupnost, skladem (méně než ks). Prostredek na ochranu podvozku proti korozi, který vytvárí v suchém stavu trvale elastickou a uzavrenou vrstvu.


Liqui moly ochrana podvozku

Obsah pryskyrice v prostredku zarucuje. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...