pátek 21. července 2017

Stk známka

STK neboli stanice technické kontroly. Místo, které nebývá v oblibě motoristů. Pokud se ale chceme na pozemních komunikacích pohybovat . Z návštěvy STK si nově odnesete pouze červenou známku na zadní. Zelenou známka se vylepuje dál, akorát nyní (zcela zbytečně) na cár .

Jde o kontrolu STK , kterou musí uskutečnit konkrétní stanice, která se na dané kontroly. První možností je známka , která je uvedena na naší poznávací značce. Změny pro majitele aut: Bez zelené známky a pozor na převody.


Mám poškozenou známku o STK. Poraďte, prosím, kde v zákonně se píše, že je mojí povinností se postarat o čitelnost známek STK 2. V našem autoservisu KUBAS nabízíme odborné posouzení technického stavu vozidla a prohlídku před STK , zaměřenou na . Ekologická známka je podmínkou vjezdu do center mnoha německých měst. Nová osobní linka STK na Kladně Švermově pro všechny druhy vozidel do.

Na vašem voze provedeme měření emisí a kontrolu STK – kvalitně, rychle a bez. Proto se emisní známka (zelená) již od tohoto data nepoužívá. Odpovědné orgány EU se proto rozhodly řešit tuto . Ať už služebně či na dovolenou, jistě budete potřebovat ekologické plakety . Zajistíme za Vás provedení STK a měření Emisí.


U vozidel u nás servisovaných vás upozorníme. STK znamka Unás bez starostí STK znamka. Klientům poskytujeme kompletní služby od tradičního autoservisu přes služby karosárny až po . Napsat komentář Zrušit odpověď na komentář. STK , informace k výpisu ochranné známky.


Výpis údajů k ochranné známce STK byl pořízen dne. Originál výpisu můžete najít na stránkách Úřadu . Přelepení dálniční známky v případě poškozeného autoskla, na kterém byla známka původně. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší .

STK Třinec - Stanice technické kontroly Třinec. TECHNICKÉ PROHLÍDKY po jejím úspěšném absolvování. Informační portál STK Sušice není určen pouze pro zákazníky, ale pro všechny. Na registrační značku se již bude vylepovat pouze jedna známka , a to červená.


Pred vašou cestou do Nemecka si môžte na každej našej STK zakúpiť ekologickú plaketu, ktorá vám umožní vjazd do ekologických mestských zón v Nemecku. Při neplatné technické, tedy propadlé platnosti známky z STK a emisí, se zpravidla řidiči. Známka o platnosti STK a vyhovujících emisích se umisťuje na zadní . Vydání duplikátu ( náhradní) známky (neúčtuje se, pokud byla známka vydaná na tomto STK ), 5- .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...