pátek 14. července 2017

Samsung zákaznická linka

Samsung zákaznická linka

Zajímá mě jestli je lepší koupit vyšší řidítka nebo ty mezikusy pod řidítka. Zvýšení řídítek na čtyřkolky. Redukce a zvýšení uchycení řídítek ROX 89mm - černé. Je tam ke stažení montážní návod.


Koukám na to jako blázen. Vhodné pouze pro řidítka o průměru 22mm. Ideální pro cestovní endura, pro pohodlnější jízdu ve stoje i vzpřímenější jízdu v sedě.


Výrobce: SW-MOTECH Německo. CNC v České republice stříbrný elox cena je za pár včetně montážní sady. Pro řídítka o průměru 22mm. Kdo z vás dával nástavec pod řídítka pro jejich zvýšení ? TÉNÉRÉ) Je třeba nějaká další úprava? Zdá se mi, že brzdová hadice bude . Potřebujete zvýšit řidítka a značkové přípravky se vám zdají příliš drahé?


Samsung zákaznická linka

Zkuste vybrat na aliexpressu jednu z více variant pro zvýšení řidítek. V této sekci nebylo nalezeno žádné zboží. Adaptér zvýšení pro řidítka bez hrazdy (26mm): materiál - hliník barva - černá hmotnost 153g.


Sdílet nákup na sociálních sítích. Na průměr řídítek 28mm, barva černá. Sedí se Vám na kole špatně a potřebujete zvýšít řidítka ? Tak je pro Vás tento adaptér ta pravá záchrana. Pro průměr vidlice a představce 2mm. Super, tak snad bude stačit odstranit sk pásky které drží lanka u řidítek.


Samsung zákaznická linka

A to zvyseni riditek a predelani drzaku bylo uplne zdarma tak proto jen podlozky a delsi . Univerzální držák řidítek - pouze černá. Sada na zvýšení řídítek o průměru 2mm. Variantně možno nastavit výšku - - - mm. Pro rozteče šroubů originální klemy - 42 . Materiál: dural s povrchovou úpravou Cena za sadu vč. Tento nástavec prodlouží trubku řízení jízdního kola až o mm.


Lze vybírat z černého nebo bílého barevného provedení. Sada vyvýšení řidítek (průměr 22mm) - zvýšení o 19mm. Sada pro vyvýšení řidítek od japonské značky ZETA - universální použití pro všechny typy řídítek o . Součástí balení je návod a vše potřebné pro bezproblémovou montáž. Motocaddy redukce pro zvýšení řidítek.


Preferovali byste výš řidítka? Ahoj, mám dotaz, zda-li jdou zvýšit řídítka bez nějákých nástavců u běžného, asi roky starého kola. Jsou tam tři sřouby, jeden nahoře, a dva ze . Originální držáky pro zvýšení řídítek pro MT-Tracer.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...