úterý 18. července 2017

Pneuservis bukovany

Pneuservis bukovany

A je tu další video z mé garáže. Dnes si ukážem jak jednoduše rozleštíme tzv. Jak rozleštit pomerančový lak do krásného lesku. V tomto videu si ukážeme, jak za jedno odpoledne se dá ze staré zanedbané kapoty z vrakáče udělat nová. Poté, co lak zaschne, je dobré vše ještě rozleštit leštěnkou.


HAVEX-auto, na přání mu lakovou tužku s barvou a lakem přidáme do výbavy auta. Pokud jste lak odřeli na větší ploše, budete ho muset rozleštit. Víte, jak na ekologickou údržbu auta ? Všimly jste si na kapotě Vašeho vozu poškrábaného laku? Malé oděrky na Vašem voze vznikají tak rychle, že ani nevíte jak.


Test hodnotil nejen to, jak si odstraňovače škrábanců poradí s. Test leštěnek, které oživí lak auta po zimě: levná z Lidlu skončila mezi . Vosk lak zakonzervuje, chrání jej před povětrnostními vlivy a především se lak auta po jeho aplikaci krásně leskne. Problém S Teplotou Při Leštění Laku. Poškrábaný lak aneb jak se rychle zbavit nevítaných hostů.


Po umytí a vysušení auta najdeme drobné defekty na laku, které se. Leštěnku nanášíme na lak krouživými pohyby, nejlépe malou jemnou houbičkou. Pokud se zavadlou leštěnku nedaří dobře rozleštit , pravděpodobně zůstala na. Tu nejrychleji odstraníte vyfoukáním stlačeným vzduchem. Po uschnutí důkladně prohlédněte lak.


Lihovou fixou, nebo bílou voskovkou v případě tmavých laků, . Kromě pořádné koupele potřebuje lak vašeho auta i náležitou péči, aby. V jednoduchých bodech si teď povíme základní návo jak na to. Tento proces se výhradně používá na auta , která se lakují s vědomím následného . Po zimě můžete najít na laku auta různá poškození. Se všemi nemusíte hned do servisu. Poradíme vám, s čím a jak si snadno pomůžete sami, . Na odstranění škrábanců z laku auta existuje spousta speciálních přípravků.


Pneuservis bukovany

Jak vyrobit z osmiválce konferenční stolek? Pojďme se společně podívat, jak se škrábanců účinně zbavit. Dozvíte se, s jak velkým poškozením.


Lak musí dostatečně vytvrdnout a poté je dobré místo ještě důkladně rozleštit. Tedy ne té modřiny, ale barevné odřeniny vašeho auta ? Poraďte mi prosím jak auto navoskovat, aniž bych neztratil lak bez těchto ,, mikroškrábanců. Jojo to je fakt, cim vic toho sundas z auta jeste pred samotnym mytim jenom tlakem vody, tim lip :) .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...