úterý 11. července 2017

Body ochrana podvozku

Body ochrana podvozku

Ponúkame plnenie sprejov . Katalog produktů - HB BODY - Antikorozní ochranné prostředky. Je určena jako účinná ochrana proti mechanickému poškození podvozku , prahů, lemů, . Octavia Combi Oprava rezatého kufru (Car body repair) - Duration: 9. Chráni proti korózii a vytvára krúpkový povrch. BODY 9je čierny náter v kartuši slúžiaci ako antikorózna ochrana podvozku auta. Ochrana podvozku BODY 9obsahuje asfalt a je neprelakovateľná.


Izolačný proti hlukový materiál na báze kaučuku s optimálnymi krycími schopnosťami. Vhodný pre vonkajšie a vnútorné časti karosérie automobilu s výbornou . Aplikuje se na základované povrchy, rychle schne a . HB BODY 9OCHRANA DUTIN, TRANSPARENTNÍ, SPREJ 400ML. Barvy, laky, antikorozní nástřiky, tmely. Ochrana a ošetření podvozku auta - nástřik podvozku auta na bázi kaučuku . Tixotropní materiál na bázi asfaltu a kaučuku s ochranou proti korozi a mechanickému poškození podvozku. Má velmi dobrou přilnavost a trvalou pružnost.


Nabízíme plnění sprejů, průmyslové . Je vhodný na ochranu podvozku , podběhů a spodních částí. Ubs ochrana podvozku v online drogérií Bugy Zľavy. BODY 9na pištol biely, izolačná protihluková hmota 1l. Pripravený na použitie - nanáša sa špeciálnou . Univerzální ochranný odhlučňovací nástřik spodků a podběhů vhodný jak na viditelné části vozidla tak.


Body ochrana podvozku

Body 9sprej v čiernej farbe je . BODY OCHRANA PODVOZKU najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. BODY U9ochrana podvozku sprej černý 400ml body na podvozek černý body sprej sprej body.


Izolační tixotropní hmota na bázi kaučuku ve spreji. Cena: 15CZK bez DPH: 1210. Dostupnost: Na objednávku.


Hlídacího psa mohou využívat pouze registrovaní . BODY 9Tixotropní izolační hmota na bázi asfaltu a kaučuku k ochraně proti,. BODY 9ochrana podvozku je tixotropný materiál vyrobený z kaučuku, vosku, asfaltu a umelej živice. Hodnotenie Nie je ešte ohodnotené.


Vytváří charakteristickou strukturu - jemnou krupici. Wide Body Kit ❌ ochrana podvozku v předu: .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...