pátek 13. října 2017

Chiptuning doma

Zrenovujeme lak Vašich kol na autě, ať už z důvodu poškrábání, koroze, nebo. V rámci služeb našeho pneuservisu nabízíme opravy a renovace ALU kol. Pneu Fric se specializuje na rovnání a renovaci naražených alu disků,. Rychlé svařování, rovnání a renovace disků na osobní a nákladní automobily.


Spustit Konfigurátor kol.

Pětihvězdičkový hotel pro uskladnění kol Vašeho vozu mimo sezónu. Automyčka RK Vám nabízí nadstandardní a . Rovnání jednoho lemu ALU. Mezi opravy se řadí rovnání a svařování kol. OPRAVA ALU KOL , ROVNÁNÍ, SVAŘOVÁNÍ, SOUSTRUŽENÍ.


Kličkování mezi díramy, vyhýbání se výmolům. ANO, s tím se při dnešním .

Zastoupení originál alu disků WSP pro Českou Republiku. CNC OPRAVY POŠKOZENÝCH ALU KOL BMW, AUDI, PORSCHE, VW. Provádíme kompletní renovaci plechových a hliníkových, alu disků. Nabízím renovaci kol elektronu a plechových disku. EXPRESNÍ OPRAVA VAŠICH ALU KOL.


Naše firma poskytuje expresní službu oprav alu a plechových kol. Cena je vždy za celou sadu. Po telefonické domluvě se zákazníkem, kdy jsou nám. Velikost do cena : 500. Veškeré disky rovnáme, svaříme a provedeme povrchovou úpravu.


Zároveň disponujeme bazarem ALU disků. Provadíme renovaci plechových a alu disků. Máte-li nějakí dotazy, zavolejte nám. Renovujeme hliníková kola, leštíme alu disky včetně kompletních oprav i lakování.


Dezent Germany jsou použité, bez poškození a po renovaci - nový metalický stříbrný nástřik.

Renovace alu kol Teplice a severní Čechy. Stále je mám a chtěla bych . Výsledná cena vždy záleží na rozsahu poškození a členitosti disku. Daniel Šebor - PNEUSERVIS-AUTODÍLNA, výměna pneu, oprava pneu,. CENA JE VČETNĚ 120g ZÁVAŽÍ.


Rychlé a kvalitní opravy a kompletní renovace alu disků. Lakování kol dle přání zákazníka a. Alupro, renovace a opravy poškozených alu disků, opravy penumatik, pneuservis a svařování hliníku. Prášková lakovna Praha - práškové lakování a renovace ALU disků Praha 5. Lakujeme disky ALU i ocelové, pro osobní auta, motocykly a jízdní kola. Rozleštění hliníkových autokol od United-C na Praze 6. Rychlá a levná oprava ALU kol s lakováním či bez lakování v Praze. PRODEJ: kovana BBS ( odlakovani, rovnání, lakování) cena 10tis.


Oprava ALU kol auta v Praze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...