pondělí 30. října 2017

Přípravek proti kunám do auta

Přinášíme vám rady a doporučení, jak vyhnat kuny z auta , nebo jak jim zabránit v tom, aby se zrovna do vašeho auta nastěhovaly. Přípravky proti kunám koupíte . Odpuzující přípravek proti kunám v motorovém prostoru automobilu (2ml). Jediným legálním řešením je tedy kunu od návštěv auta odradit. Nazrál proto čas pro další investici, tentokrát do elektrického ohradníku. Zdánlivě banální návštěva kuny v motoru auta dokáže napáchat velké škody.


Existují profesionální přípravky i babské rady. Do té první kategorie patří například různé spreje proti kunám , akustické či ultrazvukové rušičky . Osobně řidičům doporučuji koupit si sprej proti kunám a pravidelně motor. Bez problémů se dostanou do auta i do zavřené garáže, stačí jim . Největší pravděpodobnost, že se vám do auta dostane kuna, přichází ve. Jeden z nejúčinnějších prostředků proti kunám spočívá v „navonění“ . CARTECHNIC ANTIMARDER SPRAY - sprej proti kunám 2ml.


Přístroj je nezávislý na připojení do sítě vozu a je tedy vhodný do automobilů, které. Co kunám z auta nejvíce chutná? Přenosný odpuzovač kun Kemo FG022. Proč je kuna pod kapotou tak nevítaná, jak auto proti ní uchránit a co je.


Kuličky účinkují ihne po upevnění do motoru. Odpuzovače udrží hlodavce daleko od vašeho auta. Máte problémy s hlodavci, kteří se vám dostanou do motoru a. Já zahlíd kunu jak se předemnou schovala pod igelit do kompostu, tak . Kuny pod kapotou vozu jsou problém kvůli tomu, že dokáží rozkousat nejen. Proto je dobré umístít chomáč psích chlupů nebo lidských vlasů do blízkosti motoru. Pro odpuzování kun se požívají i další aromatické přípravky , . Ekoplant Pachový ohradník Pacholek proti kunám 2ml.


Charakteristika přípravku Kuny skalní si našly své místo v blízkosti. Vhodný přípravek na problém - jak se zbavit kuny z půdy. Sprej do auta proti kunám.


Sada pachových ohradníků proti kunám. Obsahuje nosnou pěnu a pachový ohradník proti kuně. Vodotěsný odpuzovač kun do auta Kemo M1- snese i mytí motoru IP-65.


Přírodní přípravek - velmi intenzivně odpuzuje kuny. Motip, který vytváří na motorových částech. Pachové spreje nejsou vhodné do automobilů ale spíše pro bypuzení kun z prostorů kde je. Ideální použití k ochraně zahra aut , garáží, okolí popelnic apod.


Přípravek proti kunám do auta

Ochrana auta a motoru proti zvířatům. Od jara do podzimu pronikají kuny pod kapoty motoru a páchají škodu. Na trhu je několik přípravků a přístrojů, které mají kuny z motoru vyhnat.


Do portfolia značky Starline jsou vybírány zákazníky nejčastěji poptávané . Nestříkejte do interiéru auta. I když je přípravek proti kunám odolný proti dešti, měli byste postřik obnovit po každém mytí motoru a podvozku. Vývoj probíhal pod dohledem veterinárních odborníků, přípravek není toxický a . Pachová ochrana proti kunám do auta - aromatická tabulka výdrž měsíců.


Přípravek proti kunám do auta

Jednoduše se připevní v motorovém prostoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...