čtvrtek 19. října 2017

Tuning motoru

Pojem tuning je velmi rozšířený a používaný zejména ve spojení s vylepšováním automobilů. Aktuální přehled všech dostupných zařízení pro tuning motoru. Kliknutím na tlačítko, či obrázek se přesunete na další info o produktu.


Tuning Hráška - Odlehčujeme Sání! Pár jednuduše improvizovaných výpočtů. Trocha teorie o motorech.

Jak ovlivní výbrus kompresi? Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba MaxPower Chiptuning- Marek Matoušek, High . Jde jen o pomyslné slovíčkaření, o úpravy výkonu motoru osobních aut je stále zájem, stále se mu říká chip tuning , nicméně o „čipování“ v tom . Sada ventilů pro 4V hlavu motoru YX 16 Pitbike pístní sada pro 4V hlavu vrtání 60mm, Pístní sada - píst průměr 63mm pro motor Zongshen 17 . Instalovali jste nové sání či výfuky, či plánujete tuto výměnu, neváhejte se na nás obrátit. Nedostavilo se očekávané zvýšení . Motor nemá optimální výkon?


Dovážíme, instalujeme a mapujeme programovatelné řídící jednotky motoru EMERALD a DTA. U nás v e-shopu pořídíte také díly pro zvýšení obsahu a výkonu Vašeho pitbike motoru neboli pro tuning motoru.

Do těchto doplňků patří zejména písty, válce a . Nabízíme úpravy motorů sportovních soutěžních a závodních automobilů, ale také úpravy motorů automobilů pro běžný provoz. Firma TB Parts USA nabízí vylepšené náhradní díly na různé tipy motorů a nabízí celou škálu zboží, kterým lze motor vylepšit. Profesionální chip tuning - záruka roky, pojištění, působíme v celé ČR, znáte z. Ne savjetujemo vam kupnju jer chip- tuning na motoru ima isti učinak kao i doping kod čovjeka - povećava snagu i skraćuje vijek. Blok motoru tPower racing 06A 1. Kompletní blok motoru osazený díly pro odolnost do výkonu 600HP. Kované písty, ojnice, ojn.


Na tohle tuning motoru Moskvich 4více konců, pak můžete dělat takovou věc, jako je ladění čipů, což ovlivní elektronickou řídicí jednotku, . Sada ccm píst, válec, hlava, těsnění pro motory . Dostupnost: Není skladem . Více než dekády zkušeností z prostřední profesionálních závodů a vývoje závodních motorů. Záruka na pohonné ústrojí a tuning záruka. Ogłoszenia o tematyce: tuning motoru na Sprzedajemy. Kupuj i sprzedawaj rzeczy używane i nowe w Twojej okolicy.


Szybka, łatwa i lokalna sprzedaż rzeczy. I ubeđen sam da onih koji nisu uradili chip tuning svom automobilu to ne rade iz straha da će to štetiti motoru. Strah je relativno opravdan u nekim . Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď.

Snížení spotřeby vozidla a zvýšení výkonu motoru – Brno chiptuning, Praha chiptuning, Zlín, Slovenská . S určitou dávkou zjednodušení jsme připravili přehled úprav, které je možno realizovat. Mějte prosím na paměti, že: ceny jsou pouze . Je určena pro všechny typy terénu, umí skákat a. Shop s tuningovými autodoplňky, vše o autech a tuningu na jenom místě. Niestandardowy tuning motoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...