pondělí 2. října 2017

Pneuservis plzeň

Přezutí na počkání i bez objednání. Díky nové automatiké zouvačce přezouváme až do velikosti včetně dojezdových RunFlat. Pneuservis a autoservis v Plzni vedle nákupního centra Olympie.


PNEU ŘÁHA přezuje vaše auto jako vždy (dříve PNEU TOLAR). Turnov Na Lukách 39 Turnov, zavřeno. Libice nad Cidlinou 48 bez čekání.

Síť 1pneuservisů a autoservisů po celé ČR. Pneumatiky, disky, technické kontroly a mnoho dalších služeb. Znáte nás pod dřívější značkou Barum . Plzeň - Lochotín BestDrive provozuje rozsáhlou síť pneuservisů a autoservisů po celé ČR.


Hledáte kvalitní pneuservis v blízkosti města Plzeň , kde Vám pneumatiky nejen vymění, ale i prověří Vaše disky. Nikdy nezůstanete ve štychu! Bez správných pneumatik daleko nedojedete, pneuservis Plzeň Danda se o Vaše pneumatiky rád postará!


TPMS monitorování tlaku v pneumatikách.

Značky BRIDGESTONE, Firestone, DAYTON, Barum a hliníková kola . Objednejte se on-line do pneuservisu a přezujte svůj vůz v Plzni absolutně bez čekání. Doprava do servisního centra (cena za 1ks pneu ). Brzdy u Euromasteru, vašeho specialisty na autoservis a pneuservis pro osobní . Přijeďte k nám, budete spokojeni. Přezouváme všechny osobní i dodávkové . Vaše auto příslušenství tak bude do hodin v jakékoli části Plzně. Kvalitní a levné pneumatiky v Plzni ? Náš autoservis Vám nabízí komplexní služby v oblasti oprav a servisu automobilů:.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané . Autoservis a pneuservis Plzeň -Litice. Nabízíme kompletní služby našeho pneuservisu včetně uskladnění pneumatik. Zimní pneu je povinné v období mezi 1. Servis osobních automobilů všech typů a značek. Nabízíme vám služby autoklempířství, pneuservisu a autoservisu. Non stop autoservis – pneuservis – odtah.


Auto - Alf servis, K jezu 3 Plzeň – Božkov, Tel.

Kompletní opravy automobilů - pneuservis - kontrola a seřízení diagnostiky - AUDI - SEAT - ŠKODA - VW - Ford - Opel - Honda - Suzuki - Kia - Fiat - Saab - BMW . V pneuservisu je nabízena a zajištěna komplexní a kvalitní nabídku služeb a produktů. Velmi široká nabídka sortimentu uspokojí nároky . Jste z Plzně a okolí a hledáte levný autoservis?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...