čtvrtek 26. října 2017

Pneuservis ruzyně

A, Montáž pneu na ocelové disky velikosti a 1 69. UPOZORNĚNÍ PRO ZÁKAZNÍKY ! PŘEZUTÍ VAŠEHO VOZU JIŽ OD 40-Kč vč DPH A VYVÁŽENÍ. KOLA plechové disky a - 40- ALU disky - 50-. AUTO- PNEU servis KOFI, s.

V našem pneuservisu Vám bez problémů přezujeme i pneumatiky velkých rozměrů včetně. Nejlevnější pneuservis Praha je součástí naší autopůjčovny. Přezouváme jak ocelové, tak alu ráfky rozměrů –palců. Spolehlivé doručení po Praze - TOMKET EXPRES. Pneuservis PNEU PROCHÁZKA s. Přepravujeme stroje, odvážíme suť a jiné materiály.


Vyberte si z 1firem a institucí na idatabaze.

Prodej a montáž pneumatik a. Výměna pneumatik “-15“. Specializujeme se na přezutí pneu, výměnu kol a jejich uskladnění. Online dimenze prodeje pneumatik.


Auto- pneu-servis Jenda s. Stodůlky, Praha , Praha. Nerozhoduje, Premiový, Stře Ekonomi, Budget, Protektor. Kompletní pneuservis v Praze Motole nabízí služby. Nabízíme prodej pneumatik a následné přezutí bez dalších starostí!


Objednejte se na STK nebo služby pneuservisu. Příprava a zajištění STK. Náš pneuservis provádí komplexní servisní práce na pneumatikách auto, moto, stavební a. R , 66-, 79-, 86-, 69-.


Barum, Continental , HANKOOK, HIFLY. Otevírací doba: Po - Pá: 7:- 16:hodin. Rychloservis, autoservis, pneuservis , ruční mytí aut, autopůjčovna.

Kolín, Mobilní pneuservis , Pardubice - Doubravice, Praha - Dolní Měcholupy, Praha - Strašnice, Strakonice, Žatec. Hledáte kvalitní pneuservis v blízkosti města Plzeň, kde Vám pneumatiky nejen vymění, ale i prověří Vaše disky. Provozovatel – autoservis, pneuservis. Osobní automobil, alu a plechové disky, 1 1 1 1 1 22. Nová firma na adrese PNEUSERVIS WEINZETTEL, s. Peugeot Citroën Centrum Domanský.


Velkoobchodní ceny nových pneumatik pro klienty našeho pneuservisu. Potřebujete přezout či opravit pneu osobního auta, nákladního vozu, motocyklu či jiného vozu v Brně? Fungujeme jako PNEUSERVIS -RYCHLOSERVIS, maloobchod a velkoobchod s pneu a disky.


Zastoupení originál alu disků WSP pro Českou Republiku. Jsme menší rodinný autoservis – pneuservis z již více jak letou tradicí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...